Hvordan hjelpe barn med ADHD uten narkotika

August 1

Attention-Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) er en psykisk lidelse som består av tre forskjellige typer: uoppmerksom, hyperaktive-impulsive eller en kombinasjon av de to. ADHD kan forårsake forstyrrelser i sosialt samspill og skole hvis venstre ubehandlet, som sykdommen fører til uorden i den enkeltes liv. Ifølge "Barn på syndrom Mix," ADHD kan hindre et barns evne til å utvikle utøvende funksjoner som er nødvendig for en sunn ungdom og voksne liv. Selv om medisiner er tilgjengelige for å behandle barn med ADHD, er atferdsterapi et alternativ som hjelper barnet i å bli bedre organisert og fokusert uten bruk av narkotika.

Bruksanvisning

1 Fjern distraksjoner fra ditt miljø. Når du snakker til barnet ditt, er det viktig å ha henne udelte oppmerksomhet. Slå av radioer og TV og fjern lesestoff som kan fjerne henne oppmerksomhet fra deg.

2 Ha øyekontakt. Etablering øyekontakt hjelper barnet konsentrere seg om samtalen. Trykk på et bord eller hard gjenstand hvis du legger merke til hans oppmerksomhet er avtagende.

3 Bryt ned lange retninger i mindre, enklere trinn. Lange retninger kan føre til at barnet til å glemme de første trinnene, på grunn av mengden av informasjon gitt.

4 Lag en liste over daglige oppgaver. Lister er en flott måte å hjelpe barnet ditt å organisere hennes dag. Etter hvert som barnet oppnår hver oppgave, ha henne krysse den av. Når dagen er ferdig, gå gjennom listen.

5 Etablere en konsekvent søvn tidsplan. Får barnet ditt på en søvn rutine kan bidra til å redusere lav konsentrasjon og bedre utføre oppgaver.

6 innlemme belønning og straff. Fortell barnet hva hun trenger å gjøre, hvor lenge oppgaven bør ta, og straffen for ikke å fullføre det på tide. Belønning kan være økt tid i fjernsynstitting eller spilletid med venner. Ikke bruk mat som belønning. Straff bør begrenses til ekstra husarbeid eller tap av privilegier.

Hint

  • Ikke kjefte eller bli sint når du arbeider med et barn som har ADHD. Barn krever tålmodighet, støtte og forståelse.