Hvordan undertrykke appitite

May 19

Hvordan undertrykke appitite


Nylig oppfunnet diett crazes og moter kan forlate kroppen din følelse sulten og oppbrukt, noe som gjør det vanskelig å motstå å spise. Lære å undertrykke appetitten kan hjelpe deg holde deg til din diett og unngå overspising som kan ødelegge enhver helse eller måltid plan. Demonstrasjon til deg selv at appetitt undertrykkelse kan gjøres vil bidra til å øke selvtilliten din og holde deg sunn underveis.

Bruksanvisning

1 Carry en gjenfyllbar vannflaske med deg. Mesteparten av tiden føles det som om vi er sultne når vi faktisk trenger å drikke. Tar en gjenbrukbar vannflaske med deg kan hjelpe avverge appetitten ved å drikke når din føler disse drifter, og det også holder deg hydrert. Når kroppen din har vært hydrert over en periode på 2 uker eller lenger, vil du legge merke til at noen av appetitt cravings vil begynne å avta.

2 Munch på epler og andre high-fiber matvarer. Matvarer som epler (med skall) er høy i fiber og må tygges lenger. Lengre perioder tygde tillate hjernen for å sende signalet til legemet at det ikke lenger er sulten. Fiber tar også lengre tid for kroppen å fordøye, og er en stor metabolisme booster så vel som en appetitt suppressant.

3 Protein-pakke diett for å roe appetitten. Pinjekjerner er rangert høyest protein bærende mutter eller frø og slipp en syre som stimulerer frigjøring av appetitt undertrykke hormoner i kroppen. Protein tar også lengre tid å fordøye, noe som betyr at du vil føle deg mett for en lengre periode.

4 Ha en side salat. Salat med råvarer som er høy i fiber vil fylle deg opp for lengre perioder av gangen og er ekstremt sunt og bra for hele systemet. Spist i forbindelse med et måltid, kan en salat trekke dobbelt plikt, ikke bare ved å hjelpe deg å avverge appetitten, men også ved å holde deg fra overspising.

5 Sip å undertrykke. Utover drikkevann, er det andre drikker og kosttilskudd som kan tas og er trygge å hjelpe deg undertrykke appetitten. Grønn te, Hoodia, Guarana, og protein shakes kan finnes i mange drinker og helse butikker. Nipper til disse drikkene vil hjelpe deg naturligvis bekjempe og undertrykke appetitten samtidig gi andre fordeler for immunsystemet og stoffskiftet.

Hint

  • Hold tyggegummi hendig for ekstra sterk appetitt cravings, som tyggegummi vil bidra til å signalisere hjernen din at du er full. Sørg for at du får nok søvn, slik at du ikke trenger ekstra energi fra mat neste dag.
  • For sikre resultater, bruke kosttilskudd bare som de er ment.