Hvordan å miste vekt med et korn Diet

April 12

Hvordan å miste vekt med et korn Diet


Hvis du er ute etter en god kick-start diett for å hjelpe deg å miste vekt, er en frokostblanding diett en lav fett, lav kalori, kortsiktig diett som kan gi deg en god start på en mer langsiktig vekttap program eller en rask fikse hvis du trenger å gå ned i bare noen få pounds. Les videre for å lære hvordan å miste vekt med en frokostblanding kosthold.

Bruksanvisning

1 Spis en sunn frokostblanding til frokost hver dag. Ha en porsjon eller om lag 3/4 av en kopp frokostblanding med en prosent eller skummet melk og legg til litt frukt som noen jordbær, bananer eller blåbær.

2 Ha en mid-morgen snack av et stykke frukt, rå grønnsaker eller en fettfattig frokostblanding bar.

3 Spis en skål med frokostblanding til lunsj. Spis den samme type kornblanding som du spiste til frokost eller velge en annen type som du liker. Tilsett melk og frukt til bollen også, og vurdere å endre det rundt hver gang du spiser eller legge flere frukt til skål frokostblanding for å holde ting interessant.

4 Spis frukt eller grønnsak snacks i ettermiddag midt mellom lunsj og middag for å hindre cravings og redusere fristelser å jukse. Noen forslag inkluderer frukt, en frukt cocktail cup, rå grønnsaker med en lav fett dukkert, magre kornblanding barer eller en enkel servering av en prepackaged 100 calorie snack.

5 Nyt en fornuftig middag. På grunn av reduksjonen i det samlede kaloriinntaket gjennom dagen med frokostblanding kosthold, kan denne middagen være omtrent alt du vil, innenfor rimelighetens grenser. Protein er en god idé på dette måltidet fordi en stor del av de andre måltidene kommer fra karbohydrater. Spis en anstendig del så du blir full og nyte kveldsmåltidet.

6 Spis en matbit på kvelden som frukt, grønnsaker, korn barer eller til og med en ekstra skål med frokostblanding med frukt hvis du er veldig sulten.

7 Følg denne dietten i to uker, og deretter legge til mer variasjon i kostholdet ditt i henhold til anbefalt daglig inntak av kjøtt, frukt og grønnsaker, brød og korn og meieriprodukter for å sikre at du får tilstrekkelig ernæring. Selv om denne dietten kan resultere i vekttap i løpet av en kortvarig periode, er dette ikke en langvarig vekttap løsning.

Hint

  • Hvis du ønsker en endring, mens på korn kosthold, vurdere å spise frokostblanding til frokost og middag noen dager i stedet for frokost og lunsj eller til lunsj og middag i stedet for frokost. Variety vil gjøre to-ukers diett lettere å holde ut.
  • Ta en multivitamin for å sikre at du får tilstrekkelig næring i denne perioden fordi du reduserer kaloriinntaket tungt samt visse behov som protein og fiber.
  • Drikk rikelig med væske når du er på denne dietten for å holde godt hydrert, spesielt hvis du planlegger å integrere trening i denne dietten plan.
  • Hvis du har helsemessige problemer eller bekymringer, bør du snakke med legen din om sikkerheten av denne dietten før du starter den.
  • Denne dietten er en lav kalori diett som kan hoppe starte et vekttap programmet, men bør ikke brukes i svært lang tid ellers kan du lider av mangel på viktige næringsstoffer.