Hvordan begrense karbohydrater å miste vekt

February 4

Hvordan begrense karbohydrater å miste vekt


Karbohydrater er fallgrubene mest velmenende diett planer. Matvarer rike på sukker, stivelse og mel kalles comfort food for en grunn, de gir en umiddelbar dopamin rush til hjernen som tilsvarer disse typer matvarer med lykke til våre organer. Men for mange enkeltpersoner, den raskeste og mest effektive måten å gå ned i vekt er å begrense karbohydrater i de diett. Selv om det kan i utgangspunktet være vanskelig å redusere karbohydratinntaket, vil du finne på gang at å begrense mengden karbohydrater du spiser blir lettere og lettere.

Bruksanvisning

1 Hold en matdagbok for en kort periode som du velger, det være seg noen dager, en uke eller en måned. I din matdagbok, skrive ned alt du spiser på en dag, inkludert snacks og små biter av forskjellige ting. Lag en egen kolonne ved siden av en hvor du skriver ned maten du har spist. I den andre kolonnen, registrere hvordan spise visse matvarer gjorde du føler.

2 Undersøk din matdagbok når du har fullført dine opptak. Se på både hvilke typer mat du spiser, så vel som de emosjonelle vedlegg du har til dem. Vær spesielt oppmerksom på karbohydrater oppført i matdagbok. Hvis du har opplevd følelsen av velvære og lykke mer så når du spiser karbohydrater enn andre matvarer, begynner å løsrive deg følelsesmessig fra mat nå for å gjøre begrense karbohydrater i nær fremtid enklere.

3 Beregn forholdet carb til ikke-carb matvarer som du spiser etter at du har undersøkt din matdagbok. Hvis 50 prosent eller mer av matinntaket kommer fra karbohydrater, er du følge det som anses å være en høy-carb diett i henhold til United States Department of Agriculture næringspyramiden. Avhengig av hvor stor prosentandel av karbohydrater i kosten i dag, vil du bli utstyrt med et nøyaktig bilde av i hvilken grad karbohydrater må begrenses for å miste vekt. En lav-carb diett er ansett som en diett hvor 25-39 prosent av matinntaket kommer fra karbohydrater.

4 Bruk din matdagbok som en start mal av dine daglige matvaner, og gir deg en detaljert beskrivelse av hva du spiser og når. Lag en tredje kolonne ved siden av de to kolonnene oppført i trinn en. Forskning noen low carb matvarer som du liker som kan erstatte høy-carb matvarer i kostholdet ditt. For eksempel, hvis du liker peanøttsmør smørbrød, prøver å spise en snack av hele peanøtter i stedet, og du vil ikke bare redusere karbohydratinntaket drastisk, men også øke protein i kosten. Noen eksperter sier at for hvert pund av karbohydrater i kroppen din, er det fire til fem pounds av vann knyttet til mens protein har nesten ingen, så ved å erstatte karbohydrater med protein du akselererer vekttap på et enda raskere tempo.

5 Dra på shopping for en rekke interessante, smakfulle og underholdende low-carb matvarer for å holde deg kjøleskap og pantry lager med alternativer som vil hjelpe deg å overholde målet om å begrense karbohydrater i kosten og å miste vekt. Hvis du velger matvarer som du ikke liker å spise, og at du må tvinge deg selv til å spise, er det lite sannsynlig at du vil holde deg til kostholdet ditt. Eksempler på low-carb matvarer inneholder nøtter, bønner, yoghurt, cottage cheese, linser, skummet melk og en rekke grønnsaker. Vær kreativ og velge en meny som gjør det mulig for smak og nytelse samtidig begrense karbohydrater, og du vil snart se de pund kommer ut som planlagt.

Hint

  • Vann er nøkkelen når du prøver å gå ned i vekt på en lav-carb diett. Mens det kan virke mot sin hensikt, jo mer vann du bruker, jo mer kroppen din utgivelser siden det trenger ikke å bekymre deg for å lagre i ved en tørke.
  • Alltid konsultere legen din før du starter noen vekttap eller diett plan.