Skin Cleansing Diet

March 26

Akne er en hud sykdom som oppstår når en persons porene tettes og er vanlig i både tenåringer og voksne. Akne og andre hudsykdommer kan være forårsaket av dårlige matvaner. Ved å endre kostholdsvaner, kan en person være i stand til å komme til roten av akne problem.

Matallergi

Matallergier er vanligst hos voksne over 25 år matallergier er årsaken til noen av de verste tilfeller av akne hos voksne. Folk ofte ikke klar over at de har en allergi. Dårlig fordøyelse kan også være et problem. Dette er forårsaket av for lite saltsyre i magen, noe som kan føre til kroppens manglende evne til å absorbere viktige næringsstoffer. For å bekjempe dette, drikker minst seks til åtte glass vann om dagen. Unngå å konsumere overflødig melk, sukker, hvitt mel, raffinert mat og bearbeidet mat. Nøtter og kjøtt har en tendens til å være høy i fett, noe som kan føre til hudproblemer.

Jod-rik mat, som lever, ost, iodized salt, tare, muslinger, krabber og andre skalldyr har blitt assosiert med akne i lang tid. Jod brukes i kommersielle brød og foredling melk. Vurder å bruke balanserte havsalt i stedet, eller ta kontakt med korn og Salt Society for flere forslag.

Unngå transfettsyrer

Foods høy i trans fett for å unngå å inkludere melk, melkeprodukter, kjeks, chips, margarin, sjokolade, fett og hydrogenerte oljer. Vurdere å ta sink og vitamin A, som mangler av disse vitaminer og mineraler vil ofte føre til hudproblemer, spesielt acne. Unngå å ta antacids å bekjempe dårlig fordøyelse, men i stedet betale nærmere oppmerksomhet til kosthold. Spis rikelig med frisk frukt og grønne bladgrønnsaker å hjelpe fordøyelsen. Disse typer matvarer er pakket full av næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Du kan også ta fordøyelses kosttilskudd funnet på ditt lokale helse-mat butikk.

Dietter høy i glycemic karbohydrater

Archives of Dermatology rapporterer at en diett høy i glykemisk karbohydrater og raffinert sukker kan lage sukker øker som forårsaker en rekke hormonelle endringer, som er kjent for å forårsake akne. Stress og sesongmessige endringer kan også føre til endringer i huden. Drug toksisitet og sol eksponering kan også være variabler å vurdere.