Hvordan å miste baby fett etter graviditet

August 15

Hvordan å miste baby fett etter graviditet


Trenger du å miste babyen fett etter graviditeten? Du er ikke alene. For hver ny mamma som spretter tilbake i en størrelse 6 to uker etter fødselen, er det to flere som ikke kan synes å riste vekt måneder og kanskje år etter at barnet har gjort en debut.

For de som faller i sistnevnte kategori, er det tid for drastiske tiltak - samtidig innser at postpartum kroppen har vært skjønt en fantastisk, livsforvandlende opplevelse og litt ekstra vekt er en svært vanlig bivirkning.

Her er hvordan å miste babyen fett etter graviditeten.

Bruksanvisning

1 Asses situasjonen. hvor mange ekstra pounds er fortsatt henger rundt? Hvor mange pounds må gå tapt? Å vite hva du er opp mot er det første skrittet. Du kan måle vekttap i pund eller inches, eller begge deler; sørg for å ta opp dine statistikker når du starter.

2 Øk selvbevissthet ved å holde en mat-og treningsdagbok (en liste på et stykke papir er fint) i tre dager. Er du snacking mer enn du realisert? Er dine måltider høy-kalori? Har en mer stillesittende, mindre aktiv livsstil blitt normen?

3 Lag en plan. En kombinasjon av kosthold endringer og økt fysisk aktivitet er den beste måten å miste babyen fett etter graviditeten, raskt. Siden du har å brenne 3500 kalorier for å miste ett pund, spise mindre og trene mer for å oppnå et netto tap på 500 kalorier daglig vil tillate deg å miste ett pund per uke.

4 gå, løpe, sykle eller svømme tre ganger i uken, som alternerer med en Pilates / core-styrke trening tre andre dager i uken, med en dag å være en "hvile" dag hvor du kan gå en tur eller gjøre strekninger, men ingenting anstrengende.

Eksempel workout tidsplan:

M- Jog 1/2 mile
T- Do Pilates matte-arbeid rutine
W- Jog
R- Pilates
F- svømme runder
S- Yoga trening
S- Rest

5 redusere matinntaket, som begynner med eliminering av tomme kalorier som søtsaker, hvitt brød, tomme karbohydrater, brus, juice og kjeks.

Forbedre kostholdet til å inkludere sunt fett, godt kjøtt og hele korn. Ta en spiseskje extra virgin kokosolje før et lett måltid tidlig på ettermiddagen. Fettet vil mette deg og hindre cravings; og kokosolje er anbefalt for vekttap.

6 Ta den nye babyen for en tur på ettermiddagen eller tidlig kveld. Ikke bare vil dette hjelpe deg å miste babyen fett etter graviditeten, men det kan bidra til å roe den nyfødte under hva som er typisk en førsteklasses masete tid.

7 Ta stolthet i dine prestasjoner. Progress kan være treg til tider, men din innsats er viktig, og du vil lykkes. Hold på det!

Hint

  • Det tar ca 3500 kalorier for å gjøre ett pund. Figur du må kutte 500 kalorier om dagen for å miste ett pund per uke.
  • Ikke prøv å miste babyen fett etter graviditeten hvis kroppen din er fortsatt healing, Gi deg selv tid til å føle deg bedre før du prøver å komme tilbake i form.