Fordelene ved en Knee Alignment Device

August 21

Fordelene ved en Knee Alignment Device


En kne justering enhet er en enhet som brukes til å holde kneet i riktig anatomisk justering. Kanskje den vanligste typen av kneet innrettingsanordning er knestøtten. Mange utvinne fra kneet skader eller kirurgi bruke slike justeringsenheter under healing prosessen, som gjør individer som har felles helseproblemer og ønsker å forebygge kneskader.

Opprettholder riktig justering etter skade / kirurgi

Når noen har skadet kneet eller har hatt kne kirurgi, er det viktig at healing kneet være i riktig anatomisk posisjon. Ellers kan det gro feil og resultere i reinjuring av kneet eller behov for ytterligere operasjoner.

Controls Mobility

Etter en alvorlig kne skade eller kirurgi, kan det bli nødvendig for fullstendig å immobilisere kneet i en periode av tid. De fleste kne innretting enheter gjøre dette ved å holde benet bøyd i en forhåndsinnstilt vinkel. Holde kneet immobile sikrer at den ikke flytter ut av sted, slik at det gror på en anatomisk nøyaktig posisjon. Som kneet begynner å gro og bevegelse er tillatt, hjelper en kne justering enhet gi støtte og stabilisering av healing kneet slik at det ikke beveger seg ut av stilling under normale benbevegelser.

hindrer Injury

Folk som har påført før kneskader eller har felles problemer kan være i stand til å forebygge kneskader ved hjelp kne justering enheter som tannregulering, bemerker Arthritis Foundation på sin hjemmeside. Personer med osteoarthritis kan finne at knærne ofte spenne når de går. Denne felles stabilitet kan føre til smerte og ubehag, og det kan øke hastigheten som brusk i kneet bryter ned. Kne-justering enheter kan løse dette problemet ved å sikre at kneet er stabilt som en person går.

Hindrer Degenerative leddgikt

Sviktende å sikre riktig kne justering etter kne kirurgi kan føre til degenerative arthritis ned linjen, ifølge en ny studie ved Duke University forskere. "Selv en relativt liten forskyvning i normale knær kan føre til dramatiske vekslinger i trykkene i kneleddet, og denne negative effekten kan bli sterkt forstørret hvis brusken i kneet er blitt skadet. Med tidlig erkjennelse og intervensjon av feilinnretting, kan vi kanskje hindre utvikling av alvorlig slitasjegikt oppstår i fremtiden, "sier Dr. Joseph Guettler, en ortopedisk kirurg som er spesialist i idrettsmedisin, i en 2002 Science Daily artikkel med tittelen" Justering nøkkelen til Knee Surgery suksess. "