Hospital byggekrav

November 17

Hospital byggekrav


Sykehus er et knutepunkt for helsevesenet prosedyrer, nødhjelp og generell omsorg. Forskrift satt på plass for sykehuset bygging bør i grunnen, oppfyller krav til utstyr, sanitær, kapasitet og eventuelle andre forhold som kan påvirke helsevesenet individer frequenting sykehustjenester. Forskriften er satt på plass i henhold til føderale forskrifter sykehuset lisens lov.

Brannsikkerhet

Brannsikkerhet er et hovedanliggende når du utvikler byggeplaner for et sykehus. Brannsikkerhet må plasseres i passende avstand for pasienter og sykehuspersonell. Under byggingen av et sykehus, bør utbyggere overholde regelverket i henhold til statens Brannvern kommisjonen.

Det første skrittet til å anskaffe brannsikkerhet forskriften er å fylle ut en søknad for en brann lisens. Fullfør denne søknaden i samsvar med statens regler og forskrifter.

Fleksibilitet og utvidelses

Sykehus behov og funksjon evne stadig endring. Av denne grunn bør de være bygget for å følge modulære begrepene mellomrom, planlegging og oppsett. Modul konsepter mener å lage planer med enkel tilgang og mekaniske og elektriske systemer som lett kan endres. Dette krever mye innsats under predesign. Utbyggere ønsker å gå med generiske romstørrelser. VA Hospital Building System bruker walk-gjennom okkupert gulv for mekanisk, elektro og VVS distribusjon, noe som bidrar til tilpasning dersom det er behov for utvidelse.

estetikk

Estetikk vil bidra til å presentere sykehuset som en vennlig, åpen, hjemmekoselig miljø. Byggere og designere må gi oppmerksomhet til naturlig lys, materialer og teksturer når du tar fatt på et sykehus bygge. Detaljer vil inkludere hensyn til proporsjoner, farge og størrelse. Den utvendige designen bør også være kompatibel med interiørdesign.

tilgjengelighet

Alle områder av et sykehus må oppfylle minimumskravene i henhold til amerikanerne med Disability Act og også med de enhetlige Federal Accessibility Standards om statlig eid. Fortauet skal være lett tilgjengelig, og inngangspartier skal merkes når det er glass inngangen måter og vegger. Merkede innganger vil hjelpe personer som har en tregere tilpasnings priser fra mørke og lys.

Sikkerhet og sikkerhet

Det er generelle sikkerhetsretningslinjer for brann og pasient tilgang, men sykehuset bør også bygges med andre sikkerhetstiltak i tankene. Dette inkluderer beskyttelse av sykehus eiendom og eiendeler, inkludert reseptbelagte legemidler. Bygningen skal være utformet for å beskytte ansatte også. Dette kan omfatte ekstra belysning i stabsparkeringsområder, et stasjonert sikkerhetsvakt eller mandat inngang og utgang områder for de ansatte. Det bør også være tiltak satt på plass for potensielle terrortrusler i forhold til sykehuspersonell og pasienter.

Hygiene

Sykehuset skal være enkelt å vedlikeholde og rengjøre. Holdbar utførelser bidra til en enkel rengjøring program. Dørkarmer, saksbehandling og avslutt overganger bør bygges for å unngå skitt fange eller sprekker som er vanskelig å nå eller feilfri. Rengjøring skap eller rom skal bygges for å imøtekomme tilstrekkelige forsyninger og rengjøringsmidler. De bør også være plassert i nøytrale områder for rask opprydding. Antimikrobielle overflater bør settes i betraktning for områder som må være sterile.