CNO Faktorer som krever en sykepleier grad

July 10

CNO Faktorer som krever en sykepleier grad


Chief Sykepleie Offiserer har en rolle sentralt for en vellykket forvaltning av sine sykehus. CNO oppsyn helheten av et sykehus sykepleie, som er egentlig det meste av daglige pasientbehandlingen. Mens leger vurdere, gi ordre og selvfølgelig, utføre operasjoner og prosedyrer, sykepleiere ta vare på pasienten for det store flertallet av dagen. Sykepleie avdelinger utføre mye av pasienters behandlinger. Så, har en god CNO en vanskelig jobb. Hun må være både en stor manager og en stor sykepleier. Som alle store klinikere, er en solid utdanning grunnlaget for en CNO kliniske kunnskaper og et absolutt krav for jobben.

kliniske prosedyrer

Blant en CNO mange plikter, hun må være i stand til å forstå nye medisinske prosedyrer og tilnærminger som de utvikler. Når et sykehus forplikter seg nye metoder for omsorg, er det CNO ansvarlig for gjennomføring av utdanning og endringene som trengs for pleiepersonalet å riktig støtte og gjennomføre endringene. CNOs er broen mellom legene, administrasjon og pleiepersonalet. Deres sykepleierutdanninger er understøttelsen av sine medisinske kunnskaper og evne til å oversette hva sykepleie må oppnå.

Tilsyn

Å være de beste sjefene i sykepleie, CNOs må forstå problemene og behovene til de mange pleie enheter som rapporterer til dem. Det betyr at en fungerende kunnskap om ortopedi, kardiologi, pediatri, obstetrikk, onkologi og mange andre kliniske fag samt måten disse avdelingene fungere å levere pasientbehandling.

Representasjon

Foruten administrerende sykepleiere, CNOs også utdanne andre avdelinger av sine sykehus om sykepleie, hvordan det fungerer og hva dens muligheter og begrensninger er. Det betyr å kunne ordentlig representere sykepleie omfang av praksis, klinisk rolle, funksjon og ansvar for pasientbehandlingen. Dette er grunnleggende som sykepleiere er utdannet i sitt primære grader og videre instruert i sykepleie utdannet grader, som CNOs ofte har.