Hva er noen naturlige måter å kurere en bihulebetennelse?

June 27

Sinus er de åpne plasser i våre hodeskaller rundt luftveiene. Det er fortsatt ikke kjent hva deres eksakte og hele funksjoner er. En vanlig teori er at bihulene hjelp nesen for å varme og fukte luften når den passerer gjennom luftveiene. Bihulene generere slimete, som beskytter nesegangene og hindrer infeksjon; men noen ganger bihulene blir infisert fører til symptomer som inkluderer hodepine og pustevansker.

Foods

Hvitløk er kjent for å ha antibiotiske egenskaper, noe som gjør det til et godt valg for healing infeksjon. Det kan tas som mat i ubegrensede doser eller kjøpt i pille og flytende form. Følg doseringen på pakken hvis du bruker hvitløk piller eller hvitløk flytende. Andre matvarer som har anti-inflammatoriske egenskaper og er bra for healing bihulebetennelse er løk, gurkemeie og chili.

Damp

Inhalering av damp fra din kopp varm te, med en varm vaporizer eller ta en varm dusj kan alle bidra til å avlaste Sinus congestion. Når lunger er lettet, bihulene er i stand til å renne lettere, å fjerne infeksjonen. Steam som en kur for bihulebetennelse kan brukes i ubegrensede mengder, og i kombinasjon med noen annen metode.

kinesiske urter

Mange kinesiske urter er nyttig å kurere bihulebetennelse. Ifølge leger fra American Academy of Akupunktur og orientalsk medisin, xin yi hua (Magnolia) er en av de mest effektive løsninger og er noen ganger brukt direkte til neseslimhinnen, tynning slimete. Denne urten inngår også energibanene i lungene og magen, deretter reiser til ansiktet og nesen, clearing Sinus congestion. Huang Qin (skullcap) og Cang er zi (cocklebur) er også nyttige botemidler for bihulebetennelse fordi de hemmer de vanligste organismene som forårsaker infeksjonen. Cocklebur er spesielt brukt for bihulebetennelse preget av tykk nasal utflod.

Reiki

Noen innstilt på nivå 1 Reiki eller høyere kan behandle bihulebetennelse. Reiki er også raskt og enkelt å lære, noe som gjør det til et nyttig verktøy for å behandle deg selv. For en posisjon, blir en hånd plasseres på toppen av hodet, mens pekefingeren og langfingeren hviler på nesebenet og neste på sidene av nesen. I en annen posisjon, er den midterste finger plasseres mellom øyenbrynene mens den andre hånden er plassert på baksiden av halsen.

te

"The Original Reiki Handbook of Dr. Mikao Usui" av mikao Usui og Frank Arjava Petter, og legger til at en god akkompagnement til Reiki for rensing av nesen er en te laget av en ts. fersk revet pepperrot og kokende vann. Andre te effektive for behandling av bihulebetennelse inkluderer Bukkehornkløver, nype, lakris, sitron og ingefær.