Hva er fordelene med gjenvinning Glass og plast?

April 5

Hva er fordelene med gjenvinning Glass og plast?


Glass og plast produkter er alle rundt oss, og trykk for å resirkulere vokser hvert år. Det er reelle fordeler ved å resirkulere disse elementene, slik som energisparing og bevaring deponi plass.

Definisjon

Resirkulering innebærer å returnere produktene til å gjenerobre sin verdi som råstoff og gjøre dem om til nye produkter. Logoen (tre jage piler) representerer de tre komponentene i prosessen: innsamling, produksjon og re-distribusjon.

deponi Space

Den primære fordelen med resirkulering både glass og plast er at det sparer deponi plass. Med en stadig voksende befolkning, er deponier fylle opp, og vi kjører ut av steder å kvitte seg med avfall. Resirkulering reduserer belastningen på deponi plass.

Glass Recycling Fordelene

Gjenvinning glass sparer både råvarer og energi. Produksjon nye glass beholdere fra resirkulerte de tar mindre energi. En annen fordel med glass resirkulering er at prosessen kan fortsette på ubestemt tid. Det er ingen grense for hvor mange ganger glass kan resirkuleres.

Plast gjenvinning Fordeler

Plast er ikke så lett å resirkulere som glass; Det er imidlertid fremdeles fordeler. Mange plast kan gjenvinnes til nye, mer holdbare produkter. Noen plast (polyetylentereftalat, eller PET, og høy tetthet polyetylen, eller HDPE) kan bli re-laget inn i nye beholdere. Andre plast kan gjøres om til alternative produkter som ytterkledning, teppe og tekstiler, terrassebord og annen emballasje materialer.

balansering Act

Mens glass er mer resirkulerbar enn plast, veier plastbeholdere mindre og derfor bruker mindre drivstoff for transport. På den annen side er det enkelte plastbeholdere (som peanøttsmør krukker) er vanskelige å rengjøre. Mengden av vann som brukes for å rense dem, forskyves deres verdi som et resirkulert materiale. Bestemme fordelene med resirkulering er en balansegang.