Problemer som påvirker helsekostnader

August 10

Problemer som påvirker helsekostnader


Flere store faktorer er knyttet til kostnadene for helsetjenester. Ifølge National Health Statistikk Group, stod lege og kliniske tjenester pluss i-sykehus for over 50 prosent av landenes helseutgifter i 2008, eller totalt $ 2300 milliard. En aldrende befolkning, forbrukernes etterspørsel etter state-of-the-art teknologi og kroniske sykdommer er noen av problemene som påvirker helsekostnader.

Teknologi

Nye instrumenter og teknologi sørge for bedre diagnostisk vurdering, men de er også kostbart. Sykehus og klinikker som ønsker ny teknologi må budsjettet for utstyr og de vil passere på kostnader for forbrukerne. Forbrukernes etterspørsel etter ny teknologi innebærer at sykehus og klinikker må kjøpe nytt utstyr for å være konkurransedyktig og gi nye tjenester. Leger, sykepleiere og teknikere krever også opplæring på ny instrumentering, videre legge til helsekostnader.

Medisin på resept

Høye kostnader er forbundet med utviklingen av reseptbelagte legemidler. Og farmasøytiske selskaper ønsker å gjenopprette sine kostnader når de markedsfører sine medisiner til leger og forbrukere.

Kronisk sykdom

Amerikanerne lever lenger og opplever en større forekomst av kroniske lidelser. Mange av disse sykdommene krever langsiktig helsetjenester som lengre sykehusopphold og sykehjem omsorg. Sykdommer som diabetes, osteoporose og hjertesykdom bidra til kostbare behandlinger og står for over 75 prosent av nasjonale helseutgifter.

Medicare

Baby boomers kommer av alder og bidrar betydelig til den aldrende befolkningen. I 2011 en stor del av befolkningen vil begynne å kvalifisere for Medicare, og helsekostnader forventes å skifte fra privat til offentlig finansiering.

The Hospital Insurance (HI) Trust Fund og Supplerende helseforsikring (SMI) Trust Fund begge opplevd fallende eiendeler i 2008, ifølge de føderale Centers for Medicare og Medicaid Services (CMS). HI Trust Fund betaler for innleggelse sykehus og relatert omsorg og SMI Trust Fund dekker lege og polikliniske tjenester og reseptbelagte stoffet fordeler.

CMS prosjekter som Medicare kostnadene vil stige kraftig mellom 2010 og 2030 på grunn av rene tall av personer som mottar ytelser.

Medisinsk Malpractice Kostnader

Ifølge Harvard økonom Amitabh Chandra, anslagsvis 3 prosent eller $ 60 milliarder i samlede amerikanske medisinske utgifter går mot medisinske malpractice søksmål hvert år. Dette inkluderer juryen og bosetninger. Malpractice forsikring betalt av legene betaler for disse medisinske bosetninger. Økt medisinsk malpractice forsikring avgifter skyldes søksmål og kostnadene er indirekte går videre til forbrukerne i form av høyere avgifter for tjenester.