Hvordan bli en Phlebotomy tekniker i Arizona

June 19

Hvordan bli en Phlebotomy tekniker i Arizona


Phlebotomists er en av de mange allierte helsepersonell i etterspørselen. Phlebotomy teknikere er opplært til å trekke blod fra pasienter som bruker en rekke teknikker. De kan finnes støtte leger, sykepleiere og allierte heia yrker som medisinsk assistenter og ambulansepersonell. Opplæring i blodprøvetaking er et viktig skritt mot å bli en phlebotomist. En lisens eller et sertifikat til å praktisere blodprøvetaking er ikke kreves av delstaten Arizona. Selv phlebotomists holder en nasjonal sertifisering er foretrukket av mange arbeidsgivere i Arizona.

Bruksanvisning

1 Velg en phlebotomy treningsprogram. Programmet skal forberede studentene til å arbeide i felten og for å kvalifisere til å ta en skriftlig eksamen for nasjonal sertifisering. Phlebotomy programmer tilbys ved tekniske skoler, høyskoler og handel skoler.

2 Fullfør valgt blodprøvetaking programmet og få et sertifikat for ferdigstillelse. Studenter fokusere på å bli dyktig i de ulike teknikker som brukes til å trekke blod. Studenter bli kunnskapsrik i håndtering av blod på en sikker og hygienisk måte. Studentene lærer å riktig samhandle med pasienter med en rekke ulike aldre.

3 Fullfør en praksis eller internship for å få praktisk erfaring tegning blod og i samspill med pasienter. Arizona arbeidsgivere kan gi preferanse til en søker med arbeidserfaring i tillegg til sertifisering av ferdigstillelse av en blodprøvetaking program.

4 Ta den skriftlige eksamen for å få en sertifisering fra en nasjonal sertifiserings forening som American Society of Phlebotomy Teknikere eller National Phlebotomy Association. Foreningen valgt bør passe best opplæringsprogrammet og internship avsluttet. National sertifisering, men ikke et krav i delstaten Arizona, vil øke jobbmuligheter, som mange arbeidsgivere krever det.

Hint

  • Forutsetning kurs kan være nødvendig før opptak i en blodprøvetaking program.
  • Phlebotomy programmer kan ta mindre enn seks måneder å fullføre.
  • Online phlebotomy programmer tilbys og kan være nyttig for studenter som bor et godt stykke fra en høyskole.