Hvordan Freeze hud Moles på Home

May 30

Føflekker er en naturlig hud abnormitet, selv om noen kan ha en tendens til å bli farlig for helsen din. Det er mange forskjellige behandlinger for å fjerne uønskede føflekker, men en spesielt som kan gjøres på legekontoret eller hjemme er mole frysing. Alt du trenger er en enkel muldvarp frysing kit og noen enkle instruksjonene for å følge. Vær alltid forsiktig når du gjør dette på egen hånd, slik at du ikke fryse og skade andre deler av huden din.

Bruksanvisning

1 Rengjør området rundt føflekken som du vil bli frosset. Før prosedyren er gjort, enten hjemme eller på et legekontor, området må rengjøres skikkelig for å forhindre infeksjoner eller komplikasjoner oppstår.

2 Ta av lokket fra mole fjerning spray, og hold den opp ned. Dette vil frigjøre væske til tuppen av flasken der frost væske kommer ut.

3 Tving flaskens spiss mot overflaten to eller tre ganger for å flytte væske mot tuppen.

4 Dab tuppen av munnstykket på føflekken, og sørg for at den er helt dekket. Sørg for å unngå områder på huden som ikke har føflekker siden dette vil fryse og brenne disse områdene også.

5 La området tørke, og ikke ta på føflekk eller noe annet område hvor du brukte frost væske. Hvis du tilfeldigvis berører frost væske, må du raskt vaske det av med såpe og vann. Husk at ethvert område væske innslag vil fryse.

6 Tining vil finne sted på den frosne området. Du kan prøve å fryse føflekken på nytt etter at den tiner, avhengig av størrelsen på føflekken. Etter noen uker, vil den tørket opp føflekken flasse. En liten arr kan være synlig.

Hint

  • Se etter tegn på infeksjon eller langvarig hevelse i flere dager etter at du fryse føflekken.
  • Å se en lege kan være nødvendig hvis du tror området kan være infisert.
  • Lysere eller mørkere i huden på eller rundt området der en muldvarp ble frosset kan forekomme.