Effekter av alkohol på en Tenåring

June 6

Effekter av alkohol på en Tenåring


En 2003 American Medical Association rapport om bruken av alkohol blant amerikanske ungdommer viste at gjennomsnittsalderen for å prøve alkohol for første gang er 12. Videre nesten 20 prosent av tenåringene rapporten blir overstadig drinkers, eller spiser fire eller flere drinker på en gang . Av stor bekymring er ny forskning som viser at tenårings drinkers lider langt større fysiologiske skader enn voksne drikker, og at noen av de syke effektene er permanente.

Alkohol og Teenage Brain

Medisinsk forskning er bare begynnelsen for å avdekke den fysiologiske og psykologiske effekten av å drikke i tenårene, men de første funnene er dystre. I en sammenligning av hjernen til å drikke tenåringer versus ikke-drikkere, en studie fant at hippocampus, den delen av hjernen som håndterer hukommelse og læring, var 10 prosent lavere blant dem som drikker. Dette funnet er knyttet til det faktum at hjernen til unge mennesker er fortsatt økende og gjennomgår avgjørende utvikling i løpet av disse årene, noe som gir alkohol en mulighet til eksakte større skader enn på de modne hjernen til voksne.

Forskere oppmerksom på at denne forskjellen er alvorlige og irreversible, som påvirker evnen til ungdom til å konsentrere seg og gjøre det bra i et akademisk miljø. Det kan være noen sammenheng mellom nedsatt læringsevne og redusert antall år med skolegang fullført av tenårene drinkers i forhold til barn som ikke drikker.

Følelsesmessige helsevirkninger

Ifølge AMA studien, tenåringer som misbruker alkohol er langt mer sannsynlig å lide av depresjon, angst og selvmordstanker. Å gjøre ting enda mer komplisert er at noen tenåringer bruker alkohol for å maskere symptomer på disse emosjonelle lidelser, noe som gjør diagnostisering og behandling langt vanskeligere for foreldre og helsepersonell.

Også av bekymring er koblingen mellom rus og mer dødelige selvmordsforsøk. Ifølge MedicineNet.com, er alkohol innholdet høyt blod ofte funnet i de som har begått selvmord. Mer enn tre ganger så mange åttende-klasse jenter som drikker mye rapporterer å ha forsøkt selvmord, sammenlignet med jenter på samme alder som ikke drikker.

Alkohol og risikofylt atferd

Den normale risiko søker oppførsel av ungdomsårene forsterkes når beruset. Tenåringer som drikker er mer sannsynlig å engasjere seg i seksuell aktivitet, og mer sannsynlig delta i ubeskyttet sex. Unge drikker er også mer sannsynlig å ha sex med fremmede eller være utsatt eller gjerningsmannen av et seksuelt overgrep.

Hvert år, mer enn 2000 unge mennesker dør i bilulykker hvor mindreårige drikker er en faktor, bemerker Dr. Roxanne Dryden-Edwards.

andre bekymringer

I motsetning til voksne, tenåringer som drikker har en tendens til å gjøre det sammen med andre stoffer som marihuana. Totalt sett ungdom som oppgir å drikke alkohol i overkant er langt mer sannsynlig å bruke andre rusmidler, så vel.