Medicare forsikring regler

August 24

Medicare er den føderale helseforsikring rett program for personer over 65 år og de med sluttstadiet nyresvikt eller Lou Gehrig sykdom. Medicare består av fire deler: Del A, som dekker grunnleggende sykehus avgifter; Del B, som dekker legens kostnader og lab avgifter; Del C eller Medicare Advantage, som gir en administrert omsorg struktur og noen ekstra fordeler og tjenester; og del D, reseptbelagte stoffet plan.

kvalifiserings~~POS=TRUNC reglene~~POS=HEADCOMP

Vanligvis, er du kvalifisert for Medicare hvis du er over 65 år Du kan også kvalifisere seg hvis du har terminal nyresykdom som krever en nyretransplantasjon eller dialyse, og hvis du har amyotrofisk lateral sklerose, eller Lou Gehrig sykdom. Du må være statsborger eller fast bosatt i USA for å kvalifisere seg. Del A er gratis for de med minst 40 kvartaler med kvalifiseringsarbeidet historie. Hvis du ikke har arbeidet historie, vil du måtte betale en premie, som er $ 450 per måned i 2011. Hvis du har mellom 30 og 39 fjerdedeler av arbeidet historie, kan du "kjøpe inn" på Medicare del A ved å betale en premie på $ 248. Regjeringen justerer jevnlig disse premiene, så sjekk med Medicare for den mest oppdaterte informasjonen.

Del A Egenandeler

Hvis innlagt på et sykehus mens en Medicare begunstiget, er du ansvarlig for den første $ 1132 ut av lommen. Del A betaler kostnadene for de første 60 dagene av innleggelse på sykehus i en stønadsperiode. For dager 61 gjennom 90, vil du betale opp til $ 283 per dag ut av lommen, og $ 566 per dag etter det. For de i sykepleie anlegg, er du ansvarlig for en daglig co-pay av $ 141,50 for dager 21 gjennom 100.

påmeldings~~POS=TRUNC

Du får automatisk registrering i del A og B når du slår 65 hvis du samler trygdeytelser. Hvis du avslår påmelding, men du må som regel vente til Medicare åpen påmelding periode, som er januar til mars hvert år. Hvis du ikke melder deg på din første mulighet, må du vente til 1. juli det året du melder deg på fordeler å starte. I de fleste tilfeller vil du ønsker å melde deg i løpet av de tre månedene før du slår 65. Hvis du venter til etter starten av måneden du fyller 65, vil det forsinke startdato for dekning.

Premium Straff

Hvis du ikke registrere deg for del A når kvalifisert, må du betale 10 prosent straff for det dobbelte av antall år du var kvalifisert for del A, men ikke melde deg på. Hvis du avslår del B når den først er kvalifisert, vil du måtte betale en bot på 10 prosent av den del B premie for hvert år du var kvalifisert for del B, men ikke melde deg på. Dette er hvordan myndighetene fraråder folk fra å vente å melde før de trenger behandling.