Er Graviditet Regnes forhåndsdefinert for helseforsikring?

July 20

Er Graviditet Regnes forhåndsdefinert for helseforsikring?


Graviditet ble betraktet som en sykdom eller skade av gruppe helseforsikring selskaper, men HIPAA, helseforsikring bærbarhet og Accountability Act av 1996, skapte føderale regler som gjorde helseforsikring enklere for gravide kvinner, blant andre, for å oppnå. Loven var ment å hjelpe de ansatte får bedre helseforsikring selv om de var tidligere ikke kvalifisert. Individuell forsikring planer er ikke pålagt å gi dekning til en kvinne som er allerede er gravid når hun tiltrer planen.

Fødselspermisjon og helseforsikring

HIPAA gjelder bare for gruppe helseforsikring planer som gir fødselspermisjon dekning. Dersom forsikringsselskapet ikke gir fødselspermisjon, prenatal eller spedbarn forsikring til sine medlemmer, kan det ikke være nødvendig å tilby dekning til en gravid kvinne melde deg inn i planen. Obligatoriske venter perioder kan fortsatt gjelder, slik at svangerskapet ikke kan være forsikret for inntil 63 dager etter innmelding er fullført.

Graviditet og adopsjon

HIPAA tillater arbeidsgivere å se tilbake 6 måneder på din journal for å avgjøre om en tilstand er forhåndsdefinert, i motsetning til tidligere lover som tillot arbeidsgivere å se på en fullstendig medisinsk historie eller deler herav. I tillegg HIPAA sier spesifikt at graviditet ikke kan være oppført som en sykdom eller skade for å utelukke dekning for gravide kvinner og deres nyfødte barn. Loven gjelder også adopterte barn som er registrert i forsikrings plan innen 30 dager for å bli vedtatt.

Forsikring venteperiode

Innmelding i en helseforsikring plan betyr ikke umiddelbar dekning for alle forhold. Forsikringsselskapene har lov til å kreve planen å være i kraft for så mye som 60 dager før dekningen er tilgjengelig for enkelte forhold. Graviditet gang ble ekskludert under dette punkt, men er nå dekket av bestemmelsene i HIPAA.

Helsetjenester for kvinner

Gravide kvinner som ikke har gruppen helseforsikring kan fortsatt motta dekning for svangerskapskontroll, levering og barsel spedbarn omsorg gjennom statlig støttet programmer. Ifølge Centers for Medicaid og Medicare Services, er kvinner som er kvalifisert for dekning rett til umiddelbar dekning, selv om de er dekket av en annen forsikring plan som spesielt utelukker graviditet for andre enn en forhåndsdefinert tilstand grunner.

Post-Natal Care

The Affordable Care Act av 2010 økte den perioden som barn kan forbli på foreldrenes helseforsikring til en alder av 26, men det gjorde ikke utvide dekningen til barn som omfattes pårørende på samme måte. Hva dette betyr er at selv om en avhengig datters graviditet kan være dekket under utvidelsen, er forsikringsselskapet ikke forpliktet til å utvide dekningen til det nyfødte barnet. I denne situasjonen, kan mor fortsette sin helseforsikring dekning og søke dekning for hennes baby under Medicaid eller andre statlige sponset planer.