Forsikring Planer for Kids

March 28

Forsikring Planer for Kids


Voksne vanligvis tegne forsikringer for seg selv, men de har også muligheten til å få barne bare forsikringer for barna sine. Mange store forsikringsselskaper tilbyr disse retningslinjene. Hvorvidt de forsikringer som er laget for barn er verdt er det et spørsmål om debatt. Til syvende og sist, vil enten du kjøper en er avhengig av individuelle forhold.

Hvordan Insurance Plans for Kids Work

Forsikring planer for barn bruke nøyaktig samme måte som planer for voksne. Du må gå gjennom de samme erstatningsprosessen du ville gjort under en vanlig politikk. Med et barn forsikring, men er vanligvis begunstiget av politikken ikke den personen som betaler premiene. Dette er rett og slett fordi barn ikke gjør en inntekt som ville tillate dem å gjøre betalinger. Derfor vanligvis omsorgspersoner og foreldre håndtere kostnadene og kravene til innlevering krav. Pleiere og foreldre også håndtere politikken fordi i henhold til lovgivningen for de fleste stater, kan barn ikke signere kontrakter med unntak av "livsnødvendigheter."

fordeler

En stor fordel å ha et barn som bare forsikring er at forsikringsselskapet ikke er bundet inn med ditt barns. Dette kan være en god ting hvis forsikringsselskapet har begrensninger, som ditt barns politikken vil forhindre at barnet tappe beløpet venstre for dekning. Det kan også være en god idé i situasjoner der en forelder eller omsorgsperson ikke har foreldreretten til et barn, og derfor kan ikke være i stand til å legge barnet til en eksisterende politikk. En annen fordel er at noen regler kan påløpe kontanter verdi, som du kan bruke til å lære barnet om budsjettering og investeringer.

ulemper

Forsikring planer for barna vanligvis ikke dekker veldig mye - det gjennomsnittlige beløpet på et barn forsikring er bare $ 5000 per, ifølge Pat Curry av Bankrate nettsiden. Voksne kan lett tack dette beløpet inn i en eksisterende politikk, som de fleste mennesker gjør. I tillegg er mengden av folk med barne bare politikk lav - Curry rapporterer bare om lag 15 prosent av personer under 18 år har livsforsikring, for eksempel. Dette kan gjøre det vanskeligere å finne en forsikring agent som er kvalifisert til å sette opp en politikk for deg og holde det oppdatert når du går gjennom forandringer i livet.

Kjøpe

De fleste kjøper barne bare forsikringer når barnet er svært ung, ofte i det første året av barnets liv. De kjøper ofte dekning når de nylig har vurdert sin økonomi.

betraktninger

På grunn av endringer i forsikringsrett initiert av Obama-administrasjonen, er noen forsikring tilbydere velger å ikke tilby barne bare forsikringer som i 2010, som rapportert av Duke Helfand av Los Angeles Times. Selskapene hevder at det nye regelverket vil tillate foreldre å kjøpe reglene for barn som allerede er syke, noe som ville bryter en selskapets midler gjennom økte krav. Beslutningen om å slutte å tilby disse retningslinjene er dermed en enkel sak for fortjenestemargin til selskapene som har eliminert planene. I tillegg, selv om noen forsikring planer for barn kan ha råd til noen økonomiske fordeler som kontanter verdi, de vanligvis ikke gir nok fordeler som skal vurderes verdt investeringer - det er andre dekning og investeringsmuligheter som er tilgjengelige, og barns politikken også noen ganger anta barnet vant ' t være i stand til å kjøpe dekning for seg selv senere i livet, noe som slett ikke er sant i de fleste tilfeller.