Job Sjekkliste Sikkerhet

January 31

Job Sjekkliste Sikkerhet


Sikkerhet på jobben kan hindre deg fra manglende arbeid, lider livet endring skader og måtte hanskes med arbeidstaker erstatningskrav --- ikke å snakke, holde deg i god stand med sjefen. Unngå skader på jobben er ikke alltid mulig, men ved å følge en fornuftig liste over jobben sikkerhets vaner vil du minimere risikoen og forhåpentligvis bli skadefri gjennom hele din karriere.

Følg reglene

Sikkerhet og forsiktighet skiltene er ikke lagt ut for bare pynt. Disse skiltene ble satt på plass for å varsle arbeidstakere eller kunder av potensielle sikkerhetsrisikoer. Som ansatt i et selskap, ta hensyn til hva disse skiltene sier og følge dem konsekvent gjennom hele arbeidsdagen.

Hvis en advarsel tegn indikerer et vått gulv på grunn av et spill, så vær ekstra forsiktig i krysset at området ellers unngå det helt, hvis det er mulig. Hvis et skilt i toalettet minner deg på å vaske hendene hver gang før du drar, så bare vaske hendene for å unngå å spre bakterier til kolleger eller gjester.

Gjenkjenne potensielle farer

Lær å holde øynene skrelles for potensielle farer på arbeidsplassen. Du kan være den første personen til å legge merke til den ødelagte kanten på disken som har resultert i en skarp stykke metall som stikker ut fra hjørnet. Hvis noen går inn i hjørnet, kan det føre til en alvorlig punktering sår. Varsle noen umiddelbart om sikkerhetsrisiko og spre ordet til andre før det blir fikset.

Ingen Horseplay

Hvis du eller noen andre er jevnlig involvert i horseplay, så noen er svært sannsynlig å ende opp med å bli skadet på grunn av det. Det høres ut som en regel fra barneskolen, men de samme handlingene bære over i et arbeidsmiljø full av voksne fra tid til annen.

Emergency prosedyrer på plass

Dersom en nødsituasjon skjer på jobben din, er det viktig at alle vet hva de skal gjøre. Hvis det er en brann, et jordskjelv, en nærmer tornado, noen har et hjerteinfarkt eller annen farlig eller livstruende situasjon oppstår, det bør være en plan på plass.

Kontroll for å være sikker på at din bedrift har en slik plan er et godt første skritt i å forbedre jobbsikkerhet. Hvis du ikke er kjent med planen, bør du lære planen så raskt som mulig og eventuelt la ledelsen vet at du ikke var klar over planen til nå. Dette kan oppmuntre dem til å gjennomføre noen beredskaps bevissthet programmer.

Good Housekeeping

Rydd opp etter deg selv og andre. Holde rusk fra gulvet og søppel på sin rette plass vil gå en lang vei hindrer turer, sklir og faller. Det fremmer også et sunt miljø å jobbe i.

Riktig utstyr In Place

Det er noen sikkerhetsrisiko problemer som ikke kan løses uten riktig utstyr. Finn ut om din arbeidsplass har det den trenger.

En brann kan skje hvor som helst, så sørg for at du har apparater og alle vet hvor de befinner seg og hvordan du bruker dem. Brann koder i ditt område trolig kreve dette ved lov uansett.

Alle steder av virksomheten bør også ha et førstehjelpsskrin for å behandle vanlige småskader. Å vite hva som er i den, og hva som må skiftes ut er også viktig.

Arbeidssikkerhet er også avhengig av utstyr bæres av ansatte. Sørg for at folk har tilgang til elementer som hardhats, hansker, vernebriller eller andre verneinnretninger når det trengs.