Bruk av Tub Transfer Benker

March 11

Badekar benker redusere belastningen og skape et tryggere miljø for eldre eller funksjonshemmede inn i eller ut et badekar eller dusj. Disse produktene er spesielt utviklet for å skreve eller sitte direkte i et badekar eller dusj. Finne den enkleste og sikreste man bruker er et spørsmål om å søke en anbefaling fra legen din, fysioterapeut eller annet helsepersonell. Med en stabil benk, kan man slappe av og nyte bading uten bekymringer.

midlertidige Benker

Benker er laget av plast med andre vannbestandige materialer. Disse er utformet på samme måte som lett stol og kan fjernes og lagres et annet sted. Funksjoner som gis inkluderer justerbare ben med gummigrep på hver fot for stabilitet til valgfrie armer og rygg hviler. Tub høyder generelt avvike fra etasjehøyder og mange benker har uavhengige justeringer for hver etappe. Konfigurasjoner kan være så enkelt som et hardt sete som går langs siden av karet eller sitter direkte i en dusj stall å skli, svingbare modeller med polstrede seter.

Semi-permanent Benker

Dersom benken ikke behøver å fjernes regelmessig, modeller er tilgjengelige som klemme på utsiden av karet og har ett ben som står inne. Seter skyve og svinge over for enkel tilgang i begge retninger.

permanente Benker

Ulike design kan installeres permanent inne i badekar eller dusjhjørne.
Dette er nyttig for dem som kan få tilgang til området uten problemer, men kanskje trenger et sted å hvile mens innsiden. Sørg for å ta oppmerksom på hvor alle de badeprodukter er plassert for å være sikker på enkel tilgang når du sitter.

Bestemme Bench Type

Folks behov endres over tid. Et individs dagens kapasitet bør tas i betraktning når skaffe et bad benk. For noen er interessert i en enkel hvilested, til en dusj stol smal nok plass inne eller en som strekker karet kan være alt som trengs. Som forholdene endres, kan andre benk typer benyttes. En profesjonell helsearbeider kan være uvurderlig i beslutningsprosessen.

Ved hjelp av en Bath Benk

Folk i alle evner kan bruke et bad benk. Tilgang fra en rullestol kan være vanskelig for noen som mangler arm styrke til å løfte, og deretter sitte på en benk. En overføring bord er utformet for å skape en bro over gapet og er et billig alternativ til å skyve og svinge benk modeller. Brukeren er den beste dommeren av evner. Den amerikanske Røde Kors advarer, "tilsyn eller hjelp når du bruker badekaret overføring benk anbefales for brukere med begrenset mobilitet."