Hva er FertilAid bivirkninger?

September 22

Hva er FertilAid bivirkninger?


Når folk er engstelige for sin evne til å unnfange de ofte ty til alternative behandlinger som er mer og mer som spiller en viktig rolle i å øke muligheten for graviditet. FertilAid er et mineral og urte supplement designet av Dr. Amos Grunebaum, som hevder å forbedre fruktbarheten og fremme reproduktiv helse. Skaperne hevder også det kan gjenopprette hormonell balanse og fremme regelmessig eggløsning hos kvinner og hos menn, naturlig forbedre kvaliteten og mobilitet av sperm.

Funksjon

FertilAid for kvinner er basert på en cocktail av mineraler, vitaminer og urter, inkludert chasteberry, som også er kjent som Vitex, en urt brukt i århundrer for å fremme hormonbalansen og øke sjansene for graviditet, ifølge babyhopes.com. Den endrer indirekte forholdet mellom østrogen for å progesteron, derfor øke sannsynligheten for vanlige eggløsning, som kan være nøkkelen til å bli gravid.

effekter

FertilAid inneholder "fruktbarhetsfremmende næringsstoffer," samt mineraler og vitaminer og utfører de samme funksjonene som Clomid og andre fruktbarhet narkotika utfører kjemisk. Det er ingen regjering godkjent forskning på bivirkninger av FertilAid, men som det er laget for å stimulere eggløsning, kan det føre til hodepine, kramper og oppblåsthet, samt humørsvingninger. FertilAid er ikke anbefalt dersom du bruker Clomid, som disse uønskede bivirkninger kan bli forsterket og bli alvorlig, ifølge drugs.com.

FeritilAid og vitaminer

Leger ofte foreskrive multivitaminer-jern og folsyre til kvinner som prøver å bli gravid. FertilAid inneholder den anbefalte daglige kvoter av vitaminer og mineraler som kreves for å maksimere sjansene for graviditet, så det er en fare for "doble opp" de anbefalte dosene hvis du velger å ta FertilAid også. For mye jern i systemet, for eksempel, kan være farlig og hemme sjansene for graviditet. FertilAid produsenter anbefaler at du slutter alle andre kosttilskudd når du tar FertilAid.

FertilAid for menn

Chasteberry, en av de viktigste ingrediensene i Fertilaid, ble brukt i århundrer for å undertrykke libido. Munker brukes til å bære denne urten i lommene for å hjelpe dem å holde sine løfte om chastity.The teorien har aldri blitt bevist og FertilAid for menn, som ikke inneholder chasteberry, har ofte motsatt effekt.

FertilAid og andre medisiner

FertilAid er ikke kjent for å jobbe negativt med over mot medisiner, men noen er best unngås. Aspirin og ibroprufen tynne blodet, noe som ikke er ønskelig når du prøver å bli gravid. Noen hoste medisiner inneholder efedrin som kan øke blodtrykket. Er du i tvil, alltid sjekke med legen din.

FertilAid og graviditet

En av de mest håpet på og velkommen bivirkninger av å ta FertilAid er graviditet. FertilAid produsenter hevder at i motsetning til andre fruktbarhet narkotika, betyr det ikke skaper en økt sjanse for flere fødsler, men fordi den inneholder alle de anbefalte prenatal vitaminer og mineraler, inkludert den anbefalte mengden av folsyre, vil det beskytte alle barn fra fødselsskader som ryggmargsbrokk.

Advarsel

FertilAid er et populært supplement og vises på mange fruktbarhet fora som et "mirakel" hjelp til å bli gravid, men det har ikke blitt testet eller evaluert av FDA. På den annen side, Dr. Grunebaum, skaperen, har en lang historie med vellykket forskning innen gynekologi og er direktør for maternal-føtal medisin ved University Medical Center i New York City.
Selv om ingrediensene er naturlig, bør dette produktet ikke tas hvis det er noen pre-eksisterende medisinske tilstander, eller hvis du tar noen andre reseptbelagte legemidler.