Hvordan å behandle kroppslukt

April 16

Hvordan å behandle kroppslukt


Selv om svetting er vanlig mange opplever at vanlig hygiene fungerer ikke på å kontrollere kroppslukt. Dette kan være et kronisk problem eller noe nytt, avhengig av årsaken. Disse tipsene kan hjelpe deg bedre behandle kroppslukt ved å forstå dens mulige årsaker og gjøre endringer i din rutine som nødvendig.

Bruksanvisning

Hvordan å behandle kroppslukt

En vet at to typer svettekjertler eksisterer. Ekkrine kjertler, ansvarlig for generalisert kroppen svette, kan gi liten eller ingen lukt. Bortsett fra føttene, er det ofte de Apokrine kjertler, som ligger i armhulene, kjønnsorganene og hodebunnen, som viser seg mer problematisk. Dette er på grunn av et fettstoff som inneholdes i den svette som tiltrekker bakterier. Bakterier fôring på svette er en vanlig årsak til kroppslukt. Hvis kroppslukt er utbredt problemet kan være interne, inkludert ens kosthold eller sykdom.

2 Praksis vanlig hygiene før du prøver andre metoder for å behandle kroppslukt, men vet at en dusj en dag er bare en retningslinje. Enkelte individer krever mer bading. Genetikk, kosthold, helse, hormoner, og alder er viktigste faktorene som påvirker ens naturlig lukt; senere, kan krav til hygiene endres over tid.

3 Se til kosthold for å behandle kroppslukt. Redusere eller eliminere matvarer som løk og hvitløk sammen med sterke krydder, spesielt hvis svette er forventet. Koffein og alkohol er vanlige syndebukkene for kroppslukt som er tobakksprodukter. Omvendt, begrenser søtsaker og spise en sunn diett av både frukt og grønnsaker kan hjelpe.

4 Treat hormon og legemiddelinduserte kroppslukt ved å drikke minst 8 glass vann om dagen, endre klær og sengetøy ofte når svette oppstår, og dusj både morgen og kveld, om nødvendig. Også vaske håret og hodebunnen daglig.

5 Adresse fotlukt ved å endre sokker oftere hvis svetting er et problem. Slitasje pustende naturlige stoffer som skinn og tørke føttene helt etter bading. Veksle dine sko daglig for å la dem tørke helt, og vurdere lukt eaters å bedre absorbere svette. En gang nattlig bruk av antiperspirant til fotsålene regnes som trygt. Uparfymert foten pulver kan også hjelpe behandler lukt.

6 dusj i stedet for å bade med antibakteriell såpe til beste behandler kroppen lukt på svette utsatte områder. Oppbevares tørt huden fuktig. Bruk en uparfymert deodorant og / eller kombinasjon antiperspirant en eller to ganger om dagen. De som inneholder aluminium er ansett som mer effektiv. Bruk maisstivelse eller talkum-fri pulver på andre områder av kroppen hvor svette er et problem.

7 Rådfør deg med en lege på andre måter som du kan behandle kroppslukt hvis den forblir overdreven og for å sikre at din helse er ikke en faktor. De fleste reseptbelagte midler til å behandle kroppslukt er invasiv. Diskuter naturlig rettsmidler for å inkludere: magnesium og sink tilskudd, klorofyll, hormonelle regulatorer, og stress-reduksjon teknikker.

Hint

  • Unngå å bruke parfyme for å dekke opp kroppen slik som det pleier å fremheve offensive lukter.
  • Carry fuktet rengjørings servietter med deg å friske opp i løpet av dagen etter behov.
  • Merk at noen mennesker er allergiske mot kjemiske deodoranter og disse bør ikke brukes til annet enn rettet til å behandle kroppslukt kroppen.
  • Sjekk med legen din hvis du utvikler en plutselig endring i kroppen din lukt som det kan tyde på en medisinsk tilstand.