Slik fjerner en wolframkarbid ring

January 26

Slik fjerner en wolframkarbid ring


Wolframkarbid er et ekstremt sterkt, holdbart metall som er blitt populært for produksjon av gifteringer. Det har imidlertid vært mye rykter og urban legende om ringen faktiske styrke. Det er ikke sant at den eneste måten å fjerne en wolframkarbid ring i nødstilfeller er å fjerne fingeren. Men den vanlige metoden for å bruke et par metallkutterne på ringen ikke vil fungere. Det du trenger er et sterkt grep og et par av de riktige tang.

Bruksanvisning

1 Ta skrustikke-grep tang og forsiktig begynne å presse wolframkarbid ring. Stadig justere trykket på siden av skrustikke til du hører ringe sprekk.

2 Drei ringen (eller tang hvis ringen er fast for hardt å slå) en tredjedel av veien og gjenta forrige trinn. Fortsett å presse ringen til du hører det sprekke på et annet sted.

3 Fortsett å knekke wolframkarbid før det bryter helt. Ringen skal knuses, slik at fingeren intakt.

Hint

  • Hvis mulig, la krise eller medisinsk personell for å knekke en wolframkarbid ring. Men hvis du må gjøre det selv, være svært forsiktig med å trappe opp trykket i trinn slik at du ikke ved et uhell klemme personens finger med skrustikke grep.