Hjem rettsmidler for isjiasnerven Pain

October 13
Hjem rettsmidler for isjiasnerven Pain

Isjiasnerven er den største nerve i kroppen, avslutter korsryggen og kjører nedover beinet til tærne. Isjiasnerven smerter i ryggen og bena er vanligvis beskrevet som brennende, utstrålende, eller kjedelig og bankende. Det er et symptom og ikke en lidelse, så smertesignalene Et annet problem i den nedre del av ryggen, for eksempel en herniated plate. Avhengig av årsaken, kan det løse på egen hånd i løpet av noen måneder, hjem behandlinger kan fremskynde prosessen og lindre smerte.

Over-the-counter medisiner

Ifølge MayoClinic.com, over-the-counter smertestillende midler kan gi noen reell lettelse fra sciatic nerve smerte. Det er imidlertid en grense for hvor mye smerte kan kontrolleres. Ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner som aspirin og ibuprofen kan gi bivirkninger som kvalme, mageblødning eller magesår. Personer som bruker over-the-counter medisiner for å behandle smerte skal arbeide med sin lege for å overvåke deres smerte og kroppslige respons medisinering.

Varme og Ice

Ifølge Sciatica-Pain.org, kan enkeltpersoner bruker varme og is som midlertidig smertelindring fra sciatic smerte. Kalde omslag skal brukes i første omgang å redusere betennelse og lindre ubehaget. En pose med frosne erter innpakket i et rent håndkle kan brukes i 20 minutter flere ganger om dagen, og deretter re-frosset. Etter to eller tre dager, må varme tilføres for å øke sirkulasjonen og redusere betennelse. Enkeltpersoner kan foretrekker å bruke varme patcher, varmeputer eller varmelamper. Hvis tilstrekkelig lindring ikke er funnet fra varme alene, kan enkeltpersoner forsøke å veksle kulde og is.

Øvelser

Det kan virke counterintuitive, men trening vil gjøre en bedre jobb i å lindre sciatic smerte enn viljen sengeleie, ifølge Spine-Health.com. Inaktivitet vil vanligvis gjøre vondt verre fordi musklene blir de kondisjonerte og mindre i stand til å støtte ryggen. Dette legger ekstra belastning og stress til området. Spesifikke øvelser bør tilpasses for å løse den underliggende årsaken til hoftesmerter. Imidlertid vil de fleste individer dra nytte av tøyningsøvelser som vil avlaste stramme muskler i korsryggen. Hamstring strekninger, kjernen muskel styrke og lavere tilbake strekninger vil alle bidra til å lindre smerten når det gjøres riktig. Når øvelsene er gjort uten skikkelig form, de er relativt ineffektiv og kan muligens føre til økt smerte.

Sleeping

Ifølge MedlinePlus, kan enkeltpersoner også endre sin sovestilling for å avlaste stress på korsryggen og øke mengden av strekningen de mottar. Mens du sover, er pasienter rådes til å ligge i en krøllet fosterstilling med en pute mellom bena. Denne posisjonen reduserer stress på korsryggen mens du holder hoftene i riktig justering. Personer som liker å sove på ryggen kan plassere en pute eller et sammenrullet håndkle under knærne for å redusere presset på korsryggen.

urter

Ifølge NaturalNews.com, er selleri juice en naturlig anti-inflammatorisk. Juicing grønnsaks er den mest effektive og næringsrik måte å spise selleri, og det bør drikkes innen 20 minutter av frisk juicing. Selleri juice er en god medhjelper terapi for å sove riktig, varme og is, og tøyningsøvelser. Denne kombinasjonen vil bidra til å redusere betennelse på nerve rot, og redusere smerte og ubehag.