Målene for Kid & # 039; s Spill & amp; aktiviteter

March 10
Målene for Kid & # 039; s Spill & amp; aktiviteter

Spille spill og delta i aktiviteter gir et barn en mulighet til å dele, le og ha det gøy. Dele opplevelsen med familie og venner bare forsterker det. Selv et barn kan vurdere å vinne som det endelige målet, er det viktig å påpeke at det virkelige målet kan ha absolutt ingenting å gjøre med å vinne, men hvordan spillet spilles.

Å lære

Mens vinne kan være den ultimate premien, er det like viktig hvordan du kommer dit, og du kan bare komme dit ved å lære og følge reglene. En viktig målsetting for å spille spill og delta i aktiviteter er å lære problemløsning, strategi, tillit, beregnet risikotaking, hvordan å tilpasse seg uforutsette problemer og hvordan du deler. Reglene for de fleste spill kan ha vidtrekkende positive effekter når de brukes til reelle situasjoner.

Sportsånd

Fra den tid et barn kan spille sport eller mestre et brettspill, er det viktig å ikke bare lære henne de spillereglene, men også å lære sportsånd - å ha respekt for andre spillere og å være nådig ikke bare i å miste, men i å vinne også. Det er voksne som aldri har lært nyansene av sportsånd, og det er ofte ganske åpenbart. Målet med alle barnas spill og aktiviteter er å praktisere fair play - tross alt, trenger du ikke vil at barnet skal være den siste som står når lagvenninnene har til oppgave med å velge en partner.

Å bli utfordret

Et spill eller aktivitet kan raskt miste sin uavgjort når et barn er ikke lenger utfordret. Fysiske samt mentale aktiviteter bør tilby barnet en mulighet til å presse seg selv. Men hvis et barn føler at ingen innsats eller strategi vil tillate ham å oppnå en vinn eller i det minste et show, vil han viker unna fra å delta. Det er spennende å bli utfordret - å jobbe hardere og smartere for å oppnå et mål - så spill og aktiviteter bør være alder riktig og innenfor ditt barns evne. Positiv oppmuntring fra en venn, forelder eller trener går langt i å gi barnet ditt mot til å prøve og lykkes.

Moro

Fremfor alt annet, er målet for barnas spill og aktiviteter for å ha det gøy å gjøre noe sammen med andre. Ifølge National Institute for Spill, ha det gøy med andre barn er en integrert del av et barns utvikling basert på behovet for å tilhøre eller har noe til felles. Spille for den rene gleden av det gir næring til sjelen og lysere hjerte.