Årsaker til Heel & amp; Leg Pain

September 11

Leg og hæl smerter kan hindre en persons mobilitet og forårsake mye smerte. Det kan mange årsaker til smerter i leggen og hælen, vil noen skader trenger medisinsk behandling mens andre skader vil leges med hjemmebehandling. Hvis personen opplever sterke smerter eller skaden blir ikke bedre om noen dager, bør personen søke medisinsk hjelp.

Achilles Rupture

Akillessene forbinder baksiden av leggmuskelen i beinet til hælen og hjelper en person spasertur og stige opp på tærne. Når akillessene brudd, er det strekkes utover normal kapasitet. Bruddet kan være en delvis rive eller et fullstendig rive. Ifølge American College of foten og ankelen kirurger, kan akillessene ruptur fra hopping, dreibare, akselerasjoner i gang og over-stretching. Tegn og symptomer inkluderer plutselige smerter i hælen og leggen, hevelse mellom leggen og hælen og problemer med å gå. Behandlingen omfatter glasur skaden, heve hælen og ben over personens hjerte og iført en elastisk bandasje.

Stress Fracture

En stress brudd er en liten pause eller brudd i benet forårsaket av overforbruk, for eksempel langdistanseløping. Personer med osteoporose kan også utvikle stress frakturer. Tretthetsbrudd vanligvis forekommer i det nedre ben eller fot, hvor all vekten av en person blir plassert. Ifølge MayoClinic.com, kan tegn og symptomer på en stress brudd smerte, hevelse og den skadde området kan føles ømt å ta på. Behandling inkluderer å ta paracetamol for å lindre smerter, kan en lege anbefale at en person bære en walking boot, spenne eller bruke krykker for å holde vekten av foten.

plantar fasciitis

Plantarfascien er en sene som forbinder hælen til tærne. Plantar fasciitis oppstår når denne sene blir irritert og betent. Ifølge American College of foten og ankelen kirurger, er plantar fasciitis forårsaket av strukturen i foten. Personer med flate føtter eller de som har høye buer er mer utsatt for å utvikle plantar fasciitis. Imidlertid kan de som er overvektige også utvikle plantar fasciitis. Plantar fasciitis er preget av smerter i hælen, spesielt om morgenen. Behandlingen inkluderer stretching, ikke gå barbent, iført støttende sko, bruk av is og ta ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler som ibuprofen eller naproxen.