Hvordan få helseforsikring for en autistisk barn

April 25

Innhenting dekning for autismespekterforstyrrelser for barn har historisk vært vanskelig. Fordi nåværende behandlinger og terapier dekker symptomer, og ikke den underliggende lidelse, helseforsikring industrien kategoriserer ofte autisme som en psykisk lidelse i stedet for en medisinsk hendelse. Helse forsikringer er strukturert for å dekke risikoen for en ukjent, uforutsigbar store medisinske hendelsen, og ikke en kjent kronisk tilstand som autisme.

Bruksanvisning

1 Skaff gruppen "garantert problemet" dekning. Garantert problemet betyr at du eller din familie ikke kan bli slått ned av medisinske årsaker; forsikringsselskapet er nødvendig for å gi dekning for alle medlemmer av gruppen. Den vanligste måten å skaffe gruppen dekning er gjennom arbeidsgiver, selv om enkelte handel eller hobby foreninger også gjøre gruppen helseforsikring dekning tilgjengelig for medlemmer. Noen arbeidsgivere spesielt gi forsikring som dekker autismespekterforstyrrelser, ifølge Jeff salgs, visepresident for offentlig politikk for Autism Society of America. Som i slutten av 2010, disse selskapene inkludert Microsoft, AMC og Home Depot.

2 Flytt til en annen stat. Som i 2010, har 11 stater vedtatt lover mandat at helse assurandører dekke autisme behandling: Colorado, Delaware, Georgia, Iowa, Indiana, Kentucky, Maryland, Missouri, New Jersey, New York, South Carolina og Tennessee, ifølge Rådet for Affordable Helseforsikring.

3 Har legen din skrive et brev til forsikringsselskapet forklarer at pågående terapi og behandling er en medisinsk nødvendig protokoll for autistiske barn. Hvis staten har et mandat, spør legen din for å henviser spesielt til den statlige loven mandat dekning for autisme behandling i brevet.

4 påkjære fornektelser av dekning ved hjelp av prosessen som er beskrevet i politikken eller dekning manuell. Pass på å holde nøye oversikt over all korrespondanse og samtaler både med leger og med forsikringsselskapet. Legen din kan hjelpe deg dokumentere medisinsk nødvendighet av eventuelle planlagte kurs av behandling i skriftlig. Klage er ofte anmeldt av ansatte leger på forsikringsselskapet.

5 Kontakt din statlig forsikring kommisjonær hvis du tror du har blitt feilaktig avvist dekning. Du kan finne din statlig forsikring regulering kontor kontaktinformasjon via National Association of Insurance kommissærer (se Ressurser).