Hvordan få en tillatelse til å bære våpen i Wyoming

August 16

Hvordan få en tillatelse til å bære våpen i Wyoming


Hver stat har forskjellige krav for å få tillatelse til å bære våpen. Den mest problemfri gratis måte å få tillatelsen er å følge statens regler. Delstaten Wyoming har spesifikke krav, inkludert et program, våpen klasse og bakgrunnssjekk.

Bruksanvisning

1 Skaff skjult våpen tillatelse søknadsskjema fra lensmannen i ditt fylke eller en stat divisjon kontor.

2 Ta et våpen sikkerhet, fortrolighet og bruk kurs fra National Rifle Association eller en Wyoming rettshåndhevelse akademi sertifisert sentrum. Spør instruktøren for å få sertifisering sertifisert.

3 Få et komplett sett med fingeravtrykk fra en lokal politimyndigheter å feste til søknaden. Trykkene er brukt i kriminell bakgrunn sjekk.

4 Samle bevis av USA statsborgerskap og Wyoming bosted for de siste 6 månedene, alder (minst 21 år), psykisk og fysisk helse og ingen historie med misbruk av alkohol og narkotika.

5 Send inn utfylt søknadsskjema til staten. Fest elementene i trinn 4, en kopi av førerkort, pass store fotografier og ikke-refunderbart søknadsgebyr.

6 Vent å høre om status på søknaden din. Etter lensmannen godkjenner søknaden, vil han sende den til Wyoming Advokaten for vurdering og endelig godkjenning.

Hint

  • Vent 3 måneder før du følger opp din søknad.
  • Ikke glem utløpsdatoen for tillatelsen.
  • Ikke ta et skjult våpen til steder forbudt av staten Wyoming.