Hvordan å opprettholde energi i løpet av første trimester

April 30

Hvordan å opprettholde energi i løpet av første trimester


Graviditet kan være en gledelig opplevelse, men den første trimester kan eksos forventnings mors kropp. Dette skyldes økte hormoner og stoffskifte brukes til å støtte fosteret. Å spise riktig, trene, ta den anbefalte mengden av vitaminer og mineraler, og hvile er bare noen måter som en kvinne kan bevare sin energi i løpet av de første 12 ukene av svangerskapet.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

1 Spis sunn mat. Stick med små måltider gjennom dagen for å øke energinivået. En fargerik blanding av frukt og grønnsaker gir en naturlig kilde til vitaminer, slik at energinivået blir opprettholdt gjennom hele dagen. Grønnsaker som brokkoli er en utmerket kilde til vitamin C og beta-karoten, som bidrar til å holde deg energi.

2 Utfør lett trening. Snarere enn å bruke graviditet som en unnskyldning for å sitte rundt, få opp og flytte rundt på det sterkeste. For å opprettholde energinivået, stokk med en lett trening diett - selv om det regimet bare består av korte turer i løpet av dagen. Gravide kvinner bør søke råd og rydding av deres helsepersonell før de bestemmer seg for noen treningsprogram.

3 Styr inntak av vitaminer og mineraler. Gravide kvinner bør gi kroppen med vitaminer og mineraler for å kompensere for det faktum at de fleste av kroppens næringsstoffer blir rettet mot den voksende baby. Spise visse frukter kan bidra til en forventningsfull mor få vitaminer som hun trenger. For eksempel, er en smak en betydelig kilde til vitamin C, som fremmer et sunt immunsystem og øker energi.

4 Få nok hvile. Målet er å øke energinivået - og derfor bør en kvinne lytte til hva kroppen hennes forteller henne. Hvis kroppen signaliserer at det er sliten, er det på tide å hvile. Selv tar raske naps kan være en ideell måte å få ny energi i kroppen i løpet av første trimester. Legg deg ned og lur når andre barn er napping, eller når du finner tid mellom husarbeid. Hvis du er en forretningsmann, ta en rask lur på jobb i løpet av lunsjpauser.

5 Hold deg hydrert. Dehydrering er kjent for å forårsake følelser av trøtthet hos gravide kvinner. Dette problemet kan unngås ved å drikke rikelig med væske. Vann er den beste væske inntaket for en gravid kvinnes kropp. Unngå sukkerholdige drikker, siden de bare gi en rask serie av energi som blekner og blir raskt erstattet med trøtthet. Vann holder kroppen hydrert og skaper en energigivende drivstoff for både mor og barn.

Hint

  • Spør venner og familiemedlemmer hvis de vil se barna mens du får med deg noen sårt tiltrengt hvile.
  • Ta kontakt med legen din om å ta vitaminer og mineraler siden et inntak av for mye kan være farlig for den gravide og fosteret.