Hvorfor tar det så lang tid å bli gravid?

September 21

Bare én av hver 10 par har klinisk diagnostisert fertilitetsproblemer, ifølge Dr. Tracey Gaudet i "kropp, sjel og Baby." Hun sier at de fleste mennesker er i stand til å bli gravid innen ett år uten assistanse. En rekke faktorer kan hindre deg fra å bli gravid raskt når du prøver.

samleie Timing

Ifølge American College of Fødselsleger og Gynekologer 'tekst "graviditet og fødsler," sædceller kan overleve i et frodig miljø for opp til seks dager, og et egg er levedyktig for mindre enn 24 timer, med mindre det er befruktet. God samleie timing er avgjørende.

Hormon Issues

En kvinnes kropp har å gå gjennom en presis hormon kjede for et egg til å bli utgitt og implantasjon skal være mulig. Dersom visse deler av en syklus er for kort, kan graviditet ikke være mulig.

vaginal pH

Noen kvinner har vaginaer med pH-verdier som er for surt. Sperm er alkalisk. Svakere sperm kan ikke overleve lenge i miljøet, og vil ikke gjøre det opp egget for å befrukte det.

anovulatoriske sykluser

Ikke hver menstruasjonssyklus resulterer i utslipp av et egg. Hvis ingen egg er utgitt, er unnfangelse umulig.

livmor Anatomy

Selv om unnfangelsen skjer, hvis du har visse livmor misdannelser, for eksempel en septum, et egg ikke har plass til å implantere på et egnet sted.

Sperm Kvalitet og Count

Hvis partneren din sperm er lav i teller eller om de er saktegående, kan de ikke gjøre det gjennom livmoren for å befrukte et egg.