Slik Cure Nummular Eksem

July 17

Nummular eksem er en hudsykdom som fører til dannelsen av kløende flekker. De vises i en runde mynt form av hevet støt og er svært ubehagelig. Årsaken er ukjent, men flere faktorer antas å bidra til kviser, slik som tørr hud, bakterielle infeksjoner og bruk av visse akne medikamenter. Det finnes ingen kur eller enkel måte å forebygge kviser, så fokus på å håndtere symptomene.

Bruksanvisning

Behandling

1 Å se en hudlege er første skritt i behandling nummular eksem. Hudlege kan gi en diagnose og foreskrive medisiner og behandlinger som ikke ellers være tilgjengelig.

2 Følg instruksjonene på medisiner. Alle aktuelle medisiner synes å være like, men noen er mye sterkere enn andre, og har bivirkninger. Bruk dem bare som foreskrevet.

3 Fukte godt og ofte. Tørr hud kan forverre kløende hudsykdommer. Det kan være nødvendig å prøve forskjellige kremer for å finne en som ikke irritere huden.

4 Unn sekundære infeksjoner. Når huden er ødelagt det blir mer utsatt for sekundære infeksjoner. Dette kan kreve en muntlig eller aktuelle antibiotika.

bading

5 Bruk varmt vann, men ikke for varmt. Dette vil berolige kløende hud. Vann som er ekstremt varmt eller kaldt kan tørke ut huden raskere.

6 Tørk og unngå å gni. Huden er mer følsom når det er vått, og gnidning kan forårsake ytterligere irritasjon.

7 Fukte når huden blir våt. Sett et lag med fuktighetskrem på huden din mens den ennå er våt. Dette gjør at fuktighetskrem for å gjøre jobben sin mens låsing i fuktighet fra bad eller dusj.

Hint

  • Det er viktig å sette noen medisiner på før du påfører fuktighetskrem slik at de får hvor de skal gå.
  • Kløende klær, endringer i vaskemiddel, kjente allergener og såper kan forårsake utbrudd av nummular eksem. Hvis du vet om spesifikke triggere, unngå dem.