Diet for Dandruff

July 10

Diet for Dandruff


Du kan legge merke til små hvite prikker på svart skjorte og lurer på hvor de kom fra. Disse kan være flass eller tørr hud flak fra hodet. Flass er ofte forårsaket av en soppinfeksjon eller tørr hud (forårsaket av sjampo). Hvis det ikke er en medisinsk grunn til at du lider av flass, bør du vurdere å endre kosthold for å lindre den.

typer

Det finnes to typer flass: interne og eksterne. Årsaker til eksterne flass inkluderer kaldt vær, tørr varme, stress, utilstrekkelig skylling av hår, bruker krølltenger for ofte og for lenge, og bruker mye hårspray eller gel og hår-farging produkter. Interne flass problemene er forårsaket av dårlig helse, hygiene, allergi mot melkeprodukter, nøtter eller sjokolade, mangel på søvn, ubalanse av hormoner og spise for mye sukker og fet mat.

frukt

Fokuser din diett på frisk frukt. Disse fruktene bør inkludere epler, melon og ananas. Unngå frukt som er hermetisert fordi næringsstoffene i hovedsak er tappet fra dem gjennom hermetisering prosessen. Også unngå sitrusfrukter, som appelsiner og bananer.

grønnsaker

Grønnsaker er viktig å inkludere i kostholdet for flass lettelse. Det er best å spise rå grønnsaker. Når du koker grønnsaker du tømme de næringsstoffene som finnes i dem. Disse næringsstoffene er viktig å holde hodebunnen sunn og hindre sopp buildup på hodet.

Kjøtt

Ved å spise kjøtt, er det best å velge økologiske produkter. Dyr som ikke er organisk hevet ofte matet mat som har kjemikalier lagt til. Disse kjemikaliene kan gjøre kua syke og mer utsatt for helseproblemer. De samme kjemikaliene er inge når du spiser kjøtt og gjøre deg mer utsatt for å ha hudproblemer og gjøre dine hormoner ut av balanse.

Koffein

Vurdere å gi opp koffein. Koffein fylte produkter dehydrerer kroppen. Dette dehydrering gjør huden mer mottakelig for flass og kan få den til å tørke ut. Prøv å kutte ned på koffein eller slutte å konsumere det helt hvis mulig.

Sukker

Kutte ned på sukkerinntaket kan også bidra til å redusere flass. Sukker er inkludert i en rekke produkter. Sukker kan vises på etiketten som sukrose, fruktose, glukose, laktose, maissirup, sorghum, sirup eller maltose.