Hvordan oppnå maksimal puls på en tredemølle Test

February 27

En tredemølle eller hjerte stress test er vanligvis brukes til å bestemme hjerte helse og mulige hjerteproblemer hos pasienter med risiko for hjertesykdom, eller å bestemme utholdenhet (VO2max) hos idrettsutøvere. VO2max er maksimalt volum av oksygen en person kan bruke, per kroppsvekt, i en bestemt tidsperiode.

Bruksanvisning

1 Fest overvåkningsutstyr (EKG og / eller blodtrykk).

2 trinn på tredemølle; begynne å gå i moderat tempo (2.74 km / t) og på en liten stigning (10 prosent).

3 Øk hastigheten på tredemølle og stigningen på tre-minutters intervaller.

4 Fortsett å øke hastigheten og stigningen inntil utmattelse setter i eller til andre tiltak (som puls, EKG og blodtrykk) indikerer det er på tide å stoppe. For å måle VO2max, bør testen fortsette inntil utmattelse setter inn.

5 Fortsett til du kommer til en hjertefrekvens på 220 minus alderen din (maksimal hjertefrekvens). Det anbefales ikke at du fortsetter å trene på din maksimale hjertefrekvens; målrette hjertefrekvens for fysisk form er vanligvis 55 prosent til 90 prosent av maksimal hjertefrekvens.

6 Hvis testen er å bestemme VO2max, kan den totale tiden brukt på tredemølle brukes til å beregne denne verdien. Hvis testen er en hjerte stress test, kan legen gjøre andre tester mens pulsen er høy.