Hva er Hydroxyz HCL?

May 2

Hydroxyz HCL er en type antihistamin som er foreskrevet som en behandling for en persons angst og andre psykiske lidelser. Siden det er et antihistamin, det har også evnen til å behandle symptomer på en allergisk reaksjon, inkludert kløe. Dette stoffet brukes kun for kortsiktig lindring og er sjelden gitt som en langsiktig behandlingsalternativ for enhver medisinsk tilstand.

Funksjon

Hydroxyz HCL virker ved å blokkere kroppens histamin reaksjon samtidig påvirker visse områder av hjernen for å skape en rolig følelse i pasienten. Stoffet er vanligvis gitt for angstlidelser og demens for å gi kortsiktig lindring. Det kan også bli administrert til en pasient før en operasjon eller andre stressende hendelse for å gi avslapping.

betraktninger

Dessangstlidelser, kan bestemmer legene for å gi Hydroxyz HCL hvis pasienten har en reaksjon på en viss allergen, for eksempel et annet medikament. Hydroxyz HCL kan stoppe kløe og irritasjon oppstår på grunn av allergi. I andre tilfeller er det stoffet som brukes for å hjelpe andre narkotiske stoffer lindre smerte mer effektivt.

typer

Hydroxyz HCL gis enten muntlig eller ved en injeksjon administreres av helsepersonell. En generisk er tilgjengelig av stoffet, og kalles hydroxyzine. Injeksjonene er gitt i 25 mg til 50 mg doseringsmengder, mens tablettene kommer i 10 mg til 50 mg versjoner. For barn og voksne som har vanskeligheter med å svelge tabletter, 10 mg sirup tilgjengelig.

Egenskaper

Hydroxyz HCL har også blitt brukt for å behandle allergiske hudreaksjoner, så vel som for å dempe kvalme og oppkast. Det er viktig at du bruker medisin som anvist og måle ut nøyaktig dosering med en dose måleskje eller en kopp hvis gitt sirup. En lege vil også anbefale at du unngår medisiner som kan forstyrre stoffet, inkludert beroligende midler, hostemiksturer, kalde medisiner og muskel relaxers.

Advarsel

Du må la legen vite om du har noen bivirkninger mens de tok Hydroxyz HCL. De vanligste rapporterte bivirkningene er munntørrhet og døsighet. Du kan også ha en urolig mage, så det anbefales at du tar medisinen med mat.