Kurer for tørre hæler

February 6

Kurer for tørre hæler


Tørr hud på føttene, spesielt hæler, er en vanlig fot sykdom som ofte kan lett behandles med hjem rettsmidler. Tilstanden kan variere fra relativt små flekker av tørr, hard hud og hard hud på pads av føttene til mer alvorlige hæl sprekker som involverer cracking og blødning. Fordi huden på foten er den tykkeste på kroppen din, pleier det å være tørr og ru.

Før du begynner

Føttene støtte vekten din hver dag, og er i konstant, ofte intense, kontakt med bakken. Som sådan, føttene er integrerte deler av kroppen din som ikke bør neglisjert. En hyppig diett av fuktighetsgivende og peeling kan holde føttene friske og glatt.

Hvis fotpleie er nytt for deg, kan du begynne med en profesjonell pedikyr. Denne relativt rimelig prosedyre ($ 25 til $ 30) er en god måte å fjerne tørr hud og bløtgjøre føttene tilstrekkelig før du prøver hjem rettsmidler. Ser på spiker tekniker arbeid også gjør det mulig å få en idé om hvordan konkrete verktøy blir brukt.

At-Home Foot Care Regime

Begynn hjemme-foot behandling av soaking føttene i 30 minutter eller mer i varmt vann behandlet med bobler eller spesielt formulerte badeprodukter. Earth Therapeutics, Dr. Scholl-tallet og Queen Helenes Footherapy produkter er noen som fungerer bra.

Etter soaking føttene, exfoliate grov, tørr hud. For å gjøre dette, bruker en fot fil, pimpstein eller en spesialisert fot produkt som Ped-Egg. Hvis du ønsker, kan du også prøve en valgfri glykolsyre fot peeling som Avon Foot Fungerer Pedi-Peel til ytterligere mykgjøre huden.

Når føttene er glatt, umiddelbart bruke enorme mengder med en mild fuktighetskrem. Det er mange spesialprodukter du kan velge, men noen lotion du har på hånden skal fungere like bra. Mens føttene er dekket i lotion, bruke bomull sokker eller gel sokker til "trap i" fuktighet fra suge og lotion. Hold sokker på i flere timer for fullt absorpsjon og oppmykning eller gå til å sove med sokker på og våkne opp til jevnere føtter.

Gjenta hele prosessen en gang i uken eller når føttene begynner å føle grov. Lotion og sokker anvendt nattlig kan raskt og dramatisk forbedre foten mykhet.

advarsler

Personer med diabetes eller dårlig sirkulasjon bør konsultere sin fastlege eller podiatrist før du starter en fotpleie diett. Hvis foten problemene vedvarer, kan du se en lege for å utelukke disse og andre mer alvorlige forhold.

Vær forsiktig når eksfolierende eller bruke produkter på sår eller blødende føtter.

Bruk sko som passer godt, ikke constrict sirkulasjon og lar føttene til å puste.