Hvordan bygge muskel raskt for tenåringer uten narkotika

March 1

Hvordan bygge muskel raskt for tenåringer uten narkotika


Konkurransen i tenårene idrett har aldri vært større og mer intens enn den er i dag. Med lokke av college stipender for elite high school idrettsutøvere kombinert med press for å vinne fra foreldre, jevnaldrende og trenere, er det ingen overraskelse at noen tenåringer slår til steroider i et forsøk på å bygge muskler raskt. Tenåringer trenger ikke medisiner for å bygge muskler. Det er en velprøvd metode som som tillater tenåringer å bygge muskler uten rusmidler, og de sentrale deler av denne metoden er ernæring, trening og restitusjon.

Bruksanvisning

1 bruker opp til 5000 kalorier per dag. Mange tenåringer som prøver å bygge muskler raskt gjør den feilen å ikke absorbere nok kalorier til å vokse muskel. En tenårings mannlige utøveren som bygger muskler kunne trenge så mange som 5000 kalorier om dagen, sammenlignet med sine ikke-utøveren klassekamerater som bare trenger 3000 kalorier om dagen. Unge idrettsutøvere kan utgjøre forskjellen ved å spise ekstra porsjoner med grønnsaker, frukt og helkorn. Spis peanøttsmør, soya, nøtter, meieriprodukter og egg for å øke protein inntak. Øke inntaket av disse matvarene vil hjelpe deg å oppfylle dine forbedrede caloric krav, herunder behovet for protein.

2 Trening med frie vekter, vekter og motstand slangen. Tenåringer bør bygge muskler med lett motstand og kontrollerte bevegelser som ikke sliter på sener og vekstplater. Ta hensyn til form og holdning. Styrketrening bygger muskler og utholdenhet og forbedrer ytelsen i nesten hver idrett. Spill muskelbyggende spill. På overtid, en tenåring gym i Mountain View, California, medlemmer spille virtuelle virkelighet boksespill som bygger mage og overkroppsmuskulaturen. Bruk din hjemme gaming system til å spille spill hvor kroppen din er styrespaken, styrke kjernemuskulaturen.

3 Rest hver andre eller tredje dag av treningsopplegg. Fri fra styrketrening rutine hjelper muskler og bein gjenopprette fra belastningen av å bygge muskler og minsker sjansen for belastningsskader. Alvorlig smerte er et tegn på at musklene er betent og trenger å hvile og komme seg. Ikke trene hvis du har betydelig muskel eller leddsmerter.

Hint

  • Unngå steroider og andre stoffer som hevder å bygge muskler. Steroider kan stunt en tenåring vekst og føre til kviser hos gutter og jenter. Unngå ekstreme høye protein dietter. Overdreven protein i kosten kan føre til diaré, dehydrering og nyre belastning.