B & Tricare Medicare Part

December 17

Medicare er en av helseforsikring programmer i regi av den føderale regjeringen som hjelper folk med kostnadene for helsevesenet. Medicare fokuserer på pensjonister som er eldre enn 65 år samt personer med alvorlige funksjonshemminger som også er mottakere av uføreytelser. TRICARE er også en annen type helseforsikring program i regi av regjeringen.

TRICARE

TRICARE er den militære helseforsikring program for folk som er aktive tjeneste medlemmer, National Guard og Reserve medlemmer, borgere som har pensjonert og deres familier, familie overlevende og kvalifiserte tidligere ektefeller. TRICARE utfyller helsetjenester levert av personell i Forsvaret med nettverk av private helseinstitusjoner, fagfolk, apotek og leverandører. En av de måter som den skiller seg fra Medicare er at TRICARE har medlemmer over hele verden mens Medicare støtteberettigede begunstigede er i USA. TRICARE gir også fordeler for sine begunstigede som militære status og posisjon endringer over tid. For å motta TRICARE fordeler, må du registrere deg i Forsvars Enrollment Kvalifikasjon Reporting System, og du kan velge mellom ulike planer som gir ulike typer omsorg.

Medicare Del B

Medicare er drevet av Social Security Administration, og det gir helsetjenester fordeler for pensjonister som nå 65 år og personer med nedsatt funksjonsevne som er registrert i Social Security funksjonshemming programmer. Medicare gir bare omsorg for den enkelte som er registrert. Men du kan også melde deg hvis du er en ektefelle av en mottaker. Medicare Del A er gratis hvis du har betalt Medicare skatt. Medicare Del B krever betaling av månedlige premier, og det hjelper deg med kostnadene ved forebyggende behandling, legebesøk, sykehus poliklinisk behandling og hjem helsevesenet. Hvis du finner ut at du har blitt automatisk innmeldt i Medicare Del B, og du ikke ønsker å være, kan du avbestille din påmelding. Men hvis du gjør det og senere du trenger sin dekning, må du kanskje betale månedlige straffer.

Del B og TRICARE Medicare

Hvis du har TRICARE og du er registrert i Medicare Del A fordi du har nådd 65 år, må du melde deg på Medicare Del B for å holde TRICARE dekning. Dette betyr at du må betale månedlig premie for del B for å kunne holde den dekningen du trenger fra TRICARE. Din TRICARE reseptbelagte stoffet dekning krever også at du blir med del B. Medicare alltid lønner tjenestene som dekkes gjennom Medicare Del B først. Etter Medicare har betalt (hvis det fortsatt er noen regninger venstre), betaler TRICARE for disse tjenestene. Hvis TRICARE gir deg dekning at du ikke har med Medicare, betaler deretter TRICARE først.

unntak

Du trenger ikke å registrere deg for Medicare del B for å holde TRICARE dekning hvis du møter noen forhold. Hvis du er en aktiv plikt tjeneste medlem, trenger du ikke å melde deg på en del B mens du er i aktiv tjeneste. Hvis du er ektefelle eller forsørget barn av et medlem som er i aktiv tjeneste, trenger du ikke å registrere deg for del B for å holde TRICARE dekning. Men så snart som aktiv plikt medlem trekker seg, må du melde deg på del B. Ellers vil du miste din TRICARE dekning.