Hvordan Reverse Lap Band Surgery

February 7

Hvordan Reverse Lap Band Surgery


Selv om Runde Band prosedyren er effektiv for mange pasienter, krever det betydelige endringer i livsstil for at det skal være så effektiv som mulig. I tillegg til å påvirke størrelsen på måltider som du kan spise, det kan også begrense den type mat som du er i stand til å spise uten å oppleve ubehag. Hvis du finner ut at du ikke klarer å overholde den livsstilen som kreves av Lap Band kirurgi, kan du gå til legen din for å få henne reversere prosedyren.

Bruksanvisning

Se legen din for å reversere den Lap Band Surgery

1 Sørg for nok tid til å tilpasse seg kravene til å ha Lap Band på plass. Dette vil gi deg muligheten til å måle om du vil være i stand til å tilpasse seg kosthold og livsstil.

2 Bli med i et fellesskap støttegruppe med andre som har hatt en Lap Band installert for å forstå hva du kan forvente etter å ha Lap Band fjernet. Du kan finne den støtten du trenger for å fortsette med Lap Band, eller du kan få mot til å søke sin reversering.

3 Diskuter ditt ønske om å reversere Lap Band prosedyren med kirurgen. Problemene som du opplever kan behandles ved å justere Lap Band snarere enn å reversere prosedyren.

4 Planlegge en avtale med legen din for å fjerne Lap Band. Fremgangsmåten for å fjerne Lap Band tar ikke lang tid, og du vil trolig være i stand til å returnere hjem umiddelbart etterpå.

5 Kontakt din forsikring for å sikre at alle de nødvendige papirene har blitt behandlet. Dette vil sikre at du bare vil betale det beløpet som du er ansvarlig, heller enn å vente på din forsikring for å dekke deg.

6 Ta noen med deg til legekontoret når du går for å ha Lap Band fjernet. Du kan ikke være komfortabel nok til å kjøre etter operasjonen.

Hint

  • Etter Lap Band kirurgi, kan legen din må justere bandet flere ganger før du er komfortabel.
  • Lap Band kan justeres ved å injisere eller å fjerne saltløsning gjennom tilgangsåpning. Dette er en poliklinisk prosedyre.
  • Det er ikke bare en pasientens manglende evne til å tilpasse seg endringer i livsstil som kan kreve en kirurg for å fjerne Lap Band. Glidning eller erosjon av Lap Band kan oppstå og nødvendig reversering av operasjonen.
  • Undersøk regningen fra din Lap Band kirurg for å sikre at din forsikring leverandøren har betalt riktig beløp. Unnlatelse av å betale sykehusregningene kan påvirke din kredittverdighet og pådra seg store finanskostnader.