Hvordan få til en Dental Course

September 22

Tannbehandling er en givende karriere å forfølge, men får inn en dental kurs kan være utfordrende. Det er en lang liste med krav og nyttige tips som kan tillate deg å komme inn i en dental kurs som passer deg.

Bruksanvisning

En Få noe arbeidserfaring i din lokale tannlege kontor for å bli kjent med yrket.

2 Hold GPA så høyt som mulig, spesielt matematikk og naturfag. Meld deg på college prep klasser og fokus på kjemi, biologi og algebra.

3 Få en lavere grad. The American Dental Association (ADA) sier det ikke er nødvendig å major i vitenskap, men du trenger for å fullføre pre-dental vitenskap krav. Obligatoriske kurs inkluderer generelt; åtte timer biologi med lab, åtte timer fysikk, åtte timer engelsk, åtte timer Generell kjemi med lab og åtte timer Organisk kjemi med lab.

4 Forskning forskjellige dental skoler og opptakskravene. Kontakt dem hvis du har spørsmål.

5 Gjør ting med hendene som krever motoriske ferdigheter, som å spille et instrument, sy eller sculpting, foreslår College of Dentistry, University of Florida.

6 Se etter informasjon om søknad til tannlege skolen. Studer American Dental Education Association nettsted. Les "Guide offisielle amerikanske og kanadiske Dental skoler."

7 Ta Dental Admissions Test (DAT) i slutten av våren eller tidlig sommer mellom Junior og Senior år på college, ifølge College of Dentistry, University of Florida. "Hvis du ikke er en student, ta DAT under sen vår eller tidlig sommer et år før du har tenkt å melde deg som en tannlegestudent." Påfør til tannlege skolen gjennom Associated American Dental skoler Application Service (AADSAS).