Naturlige måter å bli gravid

July 19

Å bli gravid en baby er ikke alltid så lett som det ser ut til å være. Som med mange ting i livet, skjer det lettere for noen enn det gjør for andre. Mens det er medisinske behandlinger tilgjengelig for de som har fertilitetsproblemer, kan disse metodene være kostbart og krever ofte hyppige økter før unnfangelsen skjer. Før du slår til disse metodene, kan det være i din fordel å prøve naturlige metoder først.

Overvåk Eggløsning

Det finnes en rekke teknikker du kan bruke til å overvåke eggløsning, noe som gjør det lettere for deg å bestemme tidspunktet i måneden når du er mest sannsynlig å bli gravid.

Den første er rytmen metoden, og fungerer ved å basere dine dager med eggløsning på dine siste 12 sykluser. For å finne ut den første dagen av fruktbarhet, trekker 18 dager fra din korteste syklus. Deretter trekker 11 dager fra den lengste å bestemme din siste dag på fruktbarhet; dagene i mellom er de dagene når eggløsningen er mest sannsynlig.

Du kan også bestemme eggløsning ved å ta din basal kroppstemperatur. Dette forteller deg når din eggstokk er i ferd med å slippe et egg. For denne teknikken til å fungere, må du overvåke temperaturen hver morgen på samme tid, og ta det opp. Når du legger merke til det har falt av en halv grad, vet du eggløsning vil skje i løpet av 24 timer. Temperaturen stiger igjen når du begynner å eggløsning.

Øk omgang med Ovulation

Sjansene er du vil ha en bølge av hormoner umiddelbart før ovualtion finner sted. Når dette skjer, har sex den dagen og de to dagene etter det. I løpet av denne tiden, fungerer slimet i livmorhalsen mest effektivt og hjelper sædcellene i å reise til egget. Husk at et egg er levedyktig bare for en periode på 12 til 24 timer etter at den er sluppet. Med dette blir sagt, hvis du føler bølge av hormoner i morgen og vente til natta for å ha sex, egget kan ikke svare så godt til sperm når de møtes.

Prøv noe nytt

Seksuelle stillinger spille en stor rolle i naturlig befruktning. Jo nærmere sperm er avsatt til cervix, jo større er sjansene dine for unnfangelse. Visse seksuelle posisjoner gjør dette mulig.

Å ha samleie misjonær stil gjør at partneren din til å trenge deg dypere, noe som resulterer i mindre reisetid for sædcellene. Når du er ferdig med å elske, kan det bidra til å heve hoftene i 20 minutter; Dette hindrer sædcellene lekker ut, øker sjansene for unnfangelse.

Bak oppføringen er en annen posisjon til å vurdere og er en som lar det nærmeste innskudd av sæd til livmorhalsen. Igjen, når du er ferdig, holde hoftene hevet for ca 15 til 20 minutter.

Spis sunt

Spise sunt gir mange fordeler for naturlig befruktning. Først, det hjelper deg å opprettholde en sunn kroppsvekt. Hvis du har for mye eller for lite kroppsfett, kan din hormonproduksjon bli kastet ut av balanse, noe som resulterer i en manglende evne til å bli gravid. For det andre er visse matvarer som trengs for reproduktiv helse. Vitamin C, for eksempel, bidrar til å avlaste stress på egg og forbedrer bevegeligheten av sperm. Matvarer som kalkun, ost og brun ris er høy i sink, et mineral som er nødvendig for både testosteron og sperm produksjon.