Homeopatiske behandlinger for hudirritasjon på Spedbarn

June 18

Homeopatiske behandlinger for hudirritasjon på Spedbarn


Hudirritasjoner er vanlig hos spedbarn og kan fremstå som en bleie utslett, eksem, vugge cap eller andre hudproblemer. Homeopati er praksisen med å bruke svært fortynnede preparater av et stoff for å behandle en sykdom. Det er flere homøopatisk behandlinger som kan brukes til behandling av spedbarn hudirritasjon problemer.

svovel

En homøopatisk preparat av svovel kan brukes til å behandle bleie utslett, eksem og andre hudirritasjoner. Det er mest effektive på hudirritasjoner som er tørr, rød og flassende. Svovel brukes ofte når en utslett er varm og smertefull eller når barnet er utsatt for riper. Hvis barnet spesielt misliker vann og bading sulpher kan være mest egnet homøopatisk behandling.

Grafitt

En oppløsning av grafitt brukes vanligvis for bleieutslett, men fungerer på andre utslett i tillegg. En homøopatisk preparat av graphites bør administreres for bleie utslett når det er et klebrig utflod som ligner på honning som forårsaker en crusty utslett når det tørker. Det er også fungerer godt på sprekker eller weepy huden som følge av eksem eller andre hudirritasjoner.

Rus Gift

Rus toxicodendron (rus Tox) er en vanlig homeopatisk behandling for hudirritasjon forårsaket av bleie utslett. Rus tox er egnet for bleie utslett der huden er kløende, rød, tørr og hoven, og barnet føler seg mer komfortabel når området er utsatt for frisk luft. Rus tox også klare opp blemmer som utvikler seg i det området som dekkes av bleie og kan også brukes til å rydde opp eksem og andre hudirritasjoner.

Chamomilla

Selv om det ikke brukes til å behandle huden irritasjon i seg selv, er Chamomilla en veldig nyttig homøopatisk behandling for spedbarn med hudirritasjoner. Chamomilla kan slappe av og roe et spedbarn, lettelser i smerte og ubehag forårsaket av hudirritasjoner. Det er spesielt nyttig for spedbarn som mange konvensjonelle smertestillende er ikke egnet for babyer og små barn.