Hvordan bruke Shiatsu for Tennis Elbow

October 22

Hvordan bruke Shiatsu for Tennis Elbow


Tennis albue er en kronisk belastningsskader som forårsaker betennelse og river av underarmen sener på sitt festepunkt på albuen. Shiatsu bruker fingertrykk for å frigjøre spenninger i muskler og sener, for derved å redusere betennelse og hevelse i vev og lindre smerte.

Bruksanvisning

1 Relax sener og muskler i underarmen ved å legge press på det punktet ligger på midten av overarmen like foran innsettingspunktet på skulderen muskler.

2 Redusere hevelse, redusere presset på median nerve, og lette albue og arm smerter når du trykker med puten av tommelen på punktet ved slutten av det ytre press på albuen.

3 Press til det punktet funnet på baksiden av hånden din på nettet mellom tommelen og pekefingeren for å frigjøre skulder og arm spenning.

4 Stimulere det punktet som ligger på baksiden av overarmen en finger bredde over tuppen av albuen for å lindre smerter og stivhet i albuen.

5 Styrke og slappe av sener i underarmen og albuen for å lindre smerten ved å bruke fast, jevnt trykk til et punkt mellom de to bein på den ytre underarm, to fingerbredder ovenfor det press på håndleddet.

Hint

  • Symptomer manifest som ømhet på ytre albuen og smerter som stråler ned i underarmen til håndleddet. Merket svakhet i håndleddet er vanlig, og enkle bevegelser, for eksempel å snu håndflaten opp eller bringe iden av hånden mot underarmen (hyperextension av håndleddet), kan forårsake smerte. Kontakt lege hvis du opplever noen av disse symptomene.
  • Hvis du har hevelse i albuen, konsultere legen din. Tennis albue sjelden har hevelse assosiert med det.
  • Unngå trinn 3 hvis du er gravid.
  • Hvis symptomene vedvarer, eller hvis du har spesielle medisinske tilstander eller problemer, anbefaler vi at du tar kontakt med en lege. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.