Dietter for muskeloppbygging

July 3

Mange idrettsutøvere nye til bodybuilding tenke på vekter som alle viktige element av muskelvekst. I sannhet, men vekttrening er bare en del av ligningen; gevinster i masse og styrke krever også en diett som klargjør kroppen til å forbrenne fett og pakke på muskel. Heldigvis er de dagene av å drikke to rå egg i et glass til frokost lenge borte - dagens kroppsbyggere spiser en diett som er så godt avrundet som sine biceps.

Start med Muscle Fuel

Protein er byggesteinen som muskelen er gjort. Det er ingen overraskelse, da, at kroppen trenger mye av det å øke muskelmasse og styrke. Prøv å innlemme noen protein i tre av dine måltider om dagen, og hold deg til magre proteiner som kylling og fisk; de vil forsyne musklene med protein og essensielle aminosyrer de trenger for å vokse uten å legge mye av animalsk fett som skjuler din six-pack.

Add Energy

Noen slankere fokusere på å eliminere karbohydrater fra kosten helt, men dette er en feil for de som ønsker å bygge muskler. Kroppen din trenger karbohydrater både for energi under trening og som drivstoff for hjernen din til å holde deg skarp og våken hele dagen.

Nøkkelen til å hindre karbohydrater fra økende livlinjen er timing; hvis kroppen din forbrenner gjennom karbohydrater raskt, kan det ikke konvertere dem til fett for lagring i din midsection. Derfor, sørg for å spise det meste av karbohydrater tidlig på dagen eller direkte etter trening, når kroppen din prøver å gjenopprette. Avstå fra å spise karbohydrater før sengetid; en inaktiv kroppen lagrer karbohydrater den trenger ikke så fett.

Spis fullkorn istedenfor raffinerte karbohydrater som hvitt brød og vanlig pasta; de bare gir "tomme kalorier" som tilbyr ingen av de virkelige ernæringsmessige verdien som grovbrød og brun ris gjør.

utover Energy

Kroppen er en komplisert maskin, og det er behov for mer enn drivstoff for å fungere godt. For å kunne operere med maksimal effektivitet det også behov for vitaminer, mineraler og fiber som kommer fra frukt og grønnsaker. Spis tre til fire porsjoner grønnsaker om dagen og frukt minst to ganger daglig; selv sunt, er frukt også høy i sukker, som kompromisser resultatene ved å bidra til fett gevinst.

Melk og ost er høy i proteiner som kasein, samt vitaminer og mineraler som vitamin D og kalsium.

betraktninger

Selv om du kan gjøre betydelige muskel gevinster uten dem, noen kosttilskudd gjøre øke kroppens effektivitet på å bygge muskler og brenne fett. Kreatin, for eksempel, øker musklene enes evne til å absorbere næringsstoffer raskt ved å utvide blodårene og øker blod og oksygen, eller "pumpe" i musklene.

Whey protein pulver fordøyer raskt etter en treningsøkt for å gi slitne muskler med protein de trenger for å vokse og aminosyrer de trenger for å komme seg. Multivitaminer sikre at kroppen får alt den trenger for å kjøre på optimal effektivitet.

timing

De fleste dietter krever folk til å spise mindre enn de er vant til å spise. For å bygge muskler, men trenger du å spise mer - en gang annenhver time er ideell. Når du ikke spiser for mer enn et par timer, kommer inn i kroppen "sult-modus". Stoffskiftet bremser og kroppen din kommer etter den enkleste drivstoff kilde kan finne for energi: muskelmasse du har jobbet så hardt for å bygge.

Legg tre snacks til den tradisjonelle tre måltider om dagen rutine for å holde stoffskiftet i gang og sørge for at musklene aldri gå sulten. Spis et protein-pakket frokost med egg, havregryn og frukt til å hoppe starte stoffskiftet i morgen; snack på en protein bar midt på morgenen for å holde energien oppe; spise en sunn lunsj med kylling, fisk eller en salat utpå formiddagen for å etterfylle kroppens butikkene av vitaminer og næringsstoffer, og holde deg energi utover ettermiddagen. Prøv en protein shake for en midt på ettermiddagen snack til å trekke deg gjennom 15:00 nedgangen, og til middag kan du nyte en godt avrundet måltid med magre proteiner som kylling, noen grønnsaker og noen sunne karbohydrater som hele korn ris. Et annet protein shake før sengetid vil sikre at kroppen din holder jobber - og musklene bli matet - hele natten.

Ved å opprettholde et godt avrundet diett av sunn mat, spise noen få timer, og aldri la deg gå sulten, vil du sørge for at musklene aldri mangle hva de trenger for å komme seg raskt fra treningsøktene og virkelig vokse.