Sunn Skolestart Snacks & Breakfast

December 21

Sunn Skolestart Snacks & Breakfast


Tilbake til skoletiden er et godt tidspunkt å revolusjonere familiens spisevaner. Opprette nye sunne snacks og frokost for dine barn vil oppmuntre hele familien å følge etter. Å spise sunt snacks og frokost trenger ikke være synonymt med å koste masse penger eller spise kjedelig mat. Det er ideer for enhver smak og lommebok som er både lite fett og høy i ernæring.

smoothies

Sett opp en rekke elementer for å lage smoothies og barna skal drikke deres sunne frokoster og snacks. De vil trolig også bidra til å gjøre dem, også. Sett sammen et brett med et utvalg av frukt som bananer, epler, bær og fettfattig yoghurt. Har barna velge sine frukter. Skrell dem og kaste dem i en blender. Legg fettfattig yoghurt og skummet melk sammen med en dash av vanilje eller honning for ekstra smak. Kast i en håndfull isbiter og blend på høy før frukten er blandet og glatt. Pynt med skiver jordbær eller kiwi.

Ha reise krus på hånden for snacks og frokost på rømmen.

dips

Barna ser ut til å spise nesten alt som de kan dukke i dip. De to nøkler til dette scenariet er å sørge for at de er å dyppe friske elementer og at det de dyppe dem i har noen sunne egenskaper, også.

Skjær opp rå grønnsaker og tjene hummus som dip. Lowfat eller fett gratis ranch dressing er et akseptabelt alternativ hvis det betyr at barna faktisk vil spise grønnsaker. Rør inn litt revet gulrøtter for ekstra næring.

Skjær frukt som bananer, epler, fersken, kiwi og bær og dyppe dem i fettfattig yoghurt.

Tilby selleristilker som kan dyppes i en liten bit av naturlig peanøttsmør for et protein punch.

granola

Lag din egen granola for sitte ned frokost og snacks for de første par overgangs dager med back-to-school tid. Dette granola er en snack eller frokost som kan selv reise med familien. Hold individuelle baggies fylt med granola laget av havregryn, nøtter, tørket frukt, hvetekim, og honning; og ta en pose på vei ut døren. Spise hjemme og nyte en bolle med skiver bananer og skummet melk. Rør en halv kopp granola i en kartong med halvtykke yoghurt for en næringsrik og deilig etter skolen snack.