Hva skjer med mennesker som har kreft og ingen helseforsikring?

June 2

Hva skjer med mennesker som har kreft og ingen helseforsikring?


Kreft er en sykdom som rammer tusenvis av mennesker hvert år. Dessverre har noen av disse menneskene ikke har helseforsikring. Dette faktum presenterer en dim framtidsutsikter for menneskene i denne posisjonen. Men det er gode nyheter. Det er ulike veier en person med kreft og ingen helseforsikring kan ta for å få legehjelp. Disse veier ikke krever penger, bare en sterk vilje og en liten bit av innsats.

Forebygging / løsning

The American Cancer Society tilbyr tjenester til personer som har helseforsikring, så vel som de som ikke gjør det, og lider av kreft. Organisasjonen arbeider med offentlige og private givere til å skaffe penger til å hjelpe noen skrantende fra sykdommen. Alle som ønsker å kontakte organisasjonen direkte kan gjøre det ved å ringe gratisnummer notert på American Cancer Society.

Forebygging / løsning

Kirkene er en levedyktig kilde til hjelp for folk som lider av kreft, men ikke har forsikring. Ifølge februar 2008-utgaven av Prevention Magazine, 51% av kirkene som tilbys økonomisk bistand for medisinsk regninger, 65% forutsatt helseopplysning, 70% rettet helsetjenester og 87% fraktet skrantende folk til og fra legetimer. Med andre ord, er kirken en alternativ kilde til hjelp for alle som arbeider med kreft eller annen sykdom.

Forebygging / løsning

Oprah Angel Network er kjent for å lage folks drøm. Og som regel er det noen med en sykdom eller stort hjerte. Derfor kan en person sliter med kreft er en god kandidat for organisasjonen. De kan kontaktes via Angel Network websiden ligger på Oprah nettsted.

Forebygging / løsning

Familie og venner er en annen kilde til hjelp for alle med en kreftdiagnose. Det kan være vanskelig for familien økonomisk, men større emosjonelle lidelser vil følge hvis vedkommende går unødvendig. Det er derfor det er så viktig for alle som har kreft å nærme seg sin familie; forklarer at han er uten helseforsikring, og krever økonomisk bistand.

betraktninger

I sammendraget, det finnes måter for en person å få medisinsk behandling, selv om han ikke har noen helseforsikring. Det første og viktigste er å be om hjelp. Faktisk er dette det viktigste en person i en slik situasjon må vurdere. Han må tenke på alle de tilgjengelige for å hjelpe ham betale for sin medisinske behandling alternativer. Fra private organisasjoner til kirker, må han åpne sitt hjerte og be om hjelp er nødvendig for hans behandling mot kreft.