Hvordan Crack øvre del av ryggen

March 23

Ryggsmerter rammer millioner av amerikanere. Mesteparten av tiden smerter i korsryggen er den skyldige, men i mange tilfeller mennesker også lider øvre ryggsmerter. Stramme muskler og feiljustert ryggvirvler mellom skulderbladene kan føre til øvre rygg ubehag. For midlertidig lindring, kan du prøve cracking øvre del av ryggen selv.

Bruksanvisning

En Stretch og løsne musklene i øvre del av ryggen. Løft armene over hodet, rulle skuldrene og løsne nakkemusklene. Har noen massere øvre rygg området hvis mulig. Det er lettere å knekke øvre del av ryggen hvis musklene er ikke tett.

2 Stå eller sitte så rett som mulig. Trekk skuldrene tilbake, som om du prøver å få skulderbladene berører.

3 Plasser hendene på ryggen så høyt opp som mulig. Jo nærmere du har hendene til å være mellom skulderbladene, jo bedre.

4 Trykk på ryggen mens du lener deg tilbake og trekke skulderbladene sammen. Du kan høre noen små spratt lyder. Hvis ja, du har sprukket øvre del av ryggen.

Hint

  • Ligg ned på gulvet og har noen trykk på øvre del av ryggen mellom skulderbladene, hvis mulig. Ta et dypt pust og puster som den personen presser ned på ryggen. Dette er en fin måte å knekke øvre del av ryggen.
  • Slapp av og prøv igjen etter flere minutter hvis du ikke får en sprekk på første forsøk. Stopp etter noen forsøk hvis øvre del av ryggen ikke vil sprekke.
  • Ikke anstrengt musklene eller knekke øvre del av ryggen for ofte. Gjør du det kan føre til skade.
  • Ikke overse konstant øvre ryggsmerter - Kontakt lege eller kiropraktisk oppmerksomhet.