Hva er Kalium beriket mat?

May 18

Kalium anriket matvarer er utviklet for å befeste den ernæringsmessige verdien av et produkt, for å forebygge mangler og å gjenskape næringsinnhold av kalium, som kan ha gått tapt under prosessering av mat.

naturlig Kalium

Kroppen reagerer positivt på naturlige kilder til kalium, som finnes i frukt, grønnsaker og kjøtt, mens kalium beriket mat kan fungere som et gunstig supplement, øker mangelkaliumnivå.

kalium Forsterket

Kalium beriket mat behandles produkter som har blitt produsert med kjemiske tilsetningsstoffer som kan eliminere den naturlige kaliuminnholdet, som beviser et mindre sunt og effektivt alternativ i forhold til naturlige kilder.

Potensielle

Personer med forhøyede nivåer av kalium grunn av diabetes, nyre forhold eller medisiner bivirkninger er i faresonen for å utvikle hjerteproblemer og risiko øke sine nivåer av kalium når de bruker kalium beriket mat.

betraktninger

Frisk appelsinjuice er beriket med kalium, mens hermetisk aprikos, grapefrukt og sviske juice inneholder konsentrasjoner av elektrolytten, og kan brukes til å skape sunne behandler som smoothies og popsicles.

fordeler

I de fleste tilfeller, kalium fordeler kroppen ved å kontrollere blodtrykket, balansering fluider og å fremme sunn nerve og muskelfunksjon i mangelfull individer, som alle kan hindre angrep av hjertesykdommer og relaterte tilstander.

Forskning

I en studie av 2000 eldre menn, taiwanske forskere funnet ut at de som forbrukes kaliumklorid alter blandet med sine vanlige natriumklorid bordsalt var 40 prosent mindre sannsynlighet for å oppleve hjerte- og karsykdommer innen tre til fire år, ifølge en artikkel publisert i 2006 i American Journal of Clinical Nutrition.