Hvordan få en flat mage i tre uker

June 20

Hvis du har disiplin og viljestyrke til å endre kosthold og legge aerob trening til din daglige rutine så kan du oppnå flat abs på bare tre uker. Fullstendig endre kosthold kan være et sjokk for systemet, men hvis du ønsker å miste den ekstra vekten på magen i tre uker, dette er akkurat den typen tiltak du må ta. Aerob trening er viktig for å få det ekstra fettet av og til magen er flat, ikke bry deg med ab øvelser.

Bruksanvisning

1 Kjøp bare rå mat og frisk frukt og grønnsaker. Tilbring tid i produserer delen av dagligvarebutikk og plukke ut frukt og grønnsaker du liker. Hold deg helt unna bearbeidet mat --- utgangspunktet noe som kommer i en boks eller pakke. Unngå mat som inneholder kjemikalier og tilsetningsstoffer, og helt unngå sukker eller karbohydrater. Hold kjøtt til et minimum og spise dem bare hvis de er mager.

2 Drikk ca en liter vann hver dag, til ytterligere flush giftstoffer fra systemet. Ikke drikk juice, da det inneholder sukker. Hvis du ønsker å drikke melk pinne med nonfat, 1% eller nonfat soyamelk. Hvis du trenger en kopp kaffe om morgenen, hoppe over sukker eller fløte og bruker bare en dash av fettfri melk eller ta det svart. Bruk samme prinsipp med te.

3 Fight cravings ved å tillate deg selv den maten du liker i moderasjon og kutte kalorier der du kan. Hvis du ønsker et egg, skille hvite fra eggeplomme. Eggeplomme i egget er det som holder mest kalorier. Hvis du er ute protein, spiser nøtter som mandler, frø, ris og hele korn. Magert kjøtt bør spises, hvis i det hele tatt, i små porsjoner.

4 Begynn forsiktig med cardio eller aerobic rutine slik at du ikke eksos selv eller anstrenge musklene. Strekk hele kroppen i fem minutter eller mer før du begynner treningen. Få på en tredemølle og starter ved å gå i høyt tempo eller "power walking". Bytt til en sprint, og deretter tilbake til makten gå. Du kan også gjøre dette utenfor eller gjøre noe annet cardio trening i 30 minutter hver dag eller annenhver dag. Cardio er mer effektivt for trimming fettet av abs enn ab workouts, som bare vil bygge muskler under fettet.

Hint

  • Sjekk med legen din før du endrer din diett eller begynne å trene.