Hvordan lage Tiger Balm

August 29

Hvordan lage Tiger Balm


Tiger Balm liniment har blitt brukt til å avlaste overarbeidet og ømme muskler i hundrevis av år. Det ble opprinnelig brukt av kinesiske healere og naturmedisinere som brukte den til å berolige de verkende muskler av kinesiske keisere. Det er økonomisk og enkel å lage, krever bare noen få naturlige ingredienser og litt av din tid.

Bruksanvisning

Complex Tiger Balm

1 Kombiner 1 oz. av bivoks og mineraloljen i en kasserolle over svak varme. Varme bare til bivoks smelter. Dette er den gelé. Hell det i en beholder og sett den til side.

2 Lag en essensiell oljeblanding ved å kombinere ingefær (valgfritt), kamfer, lavendel, eucalyptus, vintergrønne og peppermynte essensielle oljer i en glassflaske eller krukke.

3 Kombiner de resterende bivoks, menthol krystaller og 1 oz. av gelé over svak varme. Rør det hele tiden og varme den bare til bivoks smelter.

4 La blandingen avkjøles i noen minutter og tilsett 5 ss. av den essensielle oljen blanding, omrøring til godt blandet. Hell Tiger Balm i beholderne og la den avkjøles helt.

Easy Tiger Balm

5 Varm bivoks og emu, kokos eller olivenolje i et vannbad med brenneren slått til lav varme. Varme under omrøring, bare til bivoks smelter.

6 Ta kjelen av varmen og rør inn de essensielle oljer.

7 Hell Tiger Balm i beholderne og la den avkjøles helt.

Hint

  • Legg en unse av kanel og nellik essensielle oljer, hvis ønskelig.
  • Bruk tilstrekkelig ventilasjon ved utarbeidelse av Tiger Balm som duften av varm bivoks, eteriske oljer og kamfer er mektig. En fan ville være nyttig.