Hvordan forbedre utholdenhet hos barn

August 27

Barn naturlig nok har mye energi, men flere problemer truer utholdenhet av mange barn i Amerika og rundt om i verden. Unnlatelse av å trene er en hovedårsak. En annen medvirkende faktor er dårlige matvaner. Her er noen måter å forbedre et barns utholdenhet.

Bruksanvisning

1 Utfør calisthenics og andre enkle treningsøvelser med barn. Dette kan gjøres på bare 10 til 15 minutter per dag. Hopping knekt, stretching og jogging (selv jogging på plass) er måter å forbedre utholdenhet og til slutt fysisk form. Best av alt, disse øvelsene koster lite, om noe å utføre.

2 Kjøp basic treningsutstyr for barn. Et utvalg av utstyr finnes som begge designet for barn og lett å bruke. En hoppe tau er et flott sted å starte. Det er rimelig, enkelt å bruke, og fungerer et bredt spekter av muskler. Sportsutstyr som en basketball, en fotball eller en baseball og to hansker kan tjene som populære stykker av sportsutstyr som kan holde barnet opptatt i timevis. En sykkel er et annet element som vil forbedre utholdenheten hvis brukt regelmessig.

3 Invester i en Nintendo Wii. Wii motion-sensor kontroller gi barn en treningsøkt mens de har det gøy. Nintendo har også Wii Fit og Wii Fit Plus, to spill som er utviklet for det formål å jobbe ut med bruk av en TV.

4 Ta barna ut for å gå eller delta i andre aktiviteter. Se inn mosjonsaktiviteter ligaer som fotball, flagg fotball, baseball og softball. Lagidrett har en rekke positive, inkludert å holde barnet aktiv og gi dem et sosialt miljø.

5 Gi sunne måltider. Sunn mat - inkludert massevis av frukt, grønnsaker og multigrains - vil gå en lang vei mot å forbedre et barns utholdenhet. Pass på at barnet drikker rikelig med vann og begrense kullsyre, fruktose-tung drikker.